Mihai Gâdea, trei variante pentru eliberarea Elenei Udrea. Ce spune Bogdan Chirieac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, Mihai Gâdea, a prezentat trei variante pentru eliberarea din arestul Poliției Capitalei a Elenei Udrea și plasarea în arest la domiciliu. 

"Vă prezint 3 variante pentru eliberarea din arest a Elenei Udrea:
1. Justiția este independentă și judecătorii au ajuns la concluzia că nu sunt probe.
2. Băsescu a negociat cu Sistemul.
3. Udrea a negociat cu Sistemul și a promis că îi va vinde pe toți", a scris Mihai Gâdea pe pagina sa de Facebook, variante prezentate și în cadrul emisiunii. 

"Nu cred nici în justiția independentă sau nu am date pentru a crede în justiție independentă. Nu cred nici în chestiunea cu tăticul sistemului care a negociat pentru doamna Udrea, nu știu dacă a reușit eliberarea chestiunea asta cu doamna Udrea negociind direct cu sistemul", a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3, care a completat "chiar nu am informații în acest moment". 

"Nu cred în niciuna dintre cele trei variante", a reiterat Bogdan Chirieac. Analistul politic a adăugat că "îndrăznesc să mai spun un lucru, eu fiind bucuros că doamna Udrea o să doarmă acasă, prin sentința primită în această seară, n-a rezultat că nu există dovezi, ci că s-a dat o pedeapsă grea. Orice persoană din țara aceasta, care n-a săvârșit infracțiuni cu violență, poate fi cercetată în libertate". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel