Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 13 aug, 21:11
Mihai Fifor, întâlnire diplomatică. Discuţii cu ambasadorul german, Cord Meier-Klodt
Ministrul interimar de interne, Mihai Fifor, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a avut, marţi, o întâlnire diplomatică cu ambasadorul Germaniei la Bucureşti. 

"Astăzi, am avut plăcerea să îl reîntâlnesc pe ambasadorul Republicii Federale Germania la București, domnul Cord Meier-Klodt.

Am avut astfel, prilejul să discutăm despre continuarea și consolidarea colaborării tradiționale româno-germane, mai ales în domeniul combaterii infracțiunilor transfrontaliere grave, precum traficul de persoane, traficul de droguri și migrația ilegală.

Am reiterat disponibilitatea MAI de a se implica în noi activități de prevenire și combatere a criminalități, precum și de a continua toate proiectele derulate în beneficiul cetățenilor din Germania și România.

La rândul său, Excelența Sa a apreciat rezultatele obținute de România, pe timpul deținerii Președinției Consiliului UE și, de asemenea, a fost de acord cu relansarea dialogului privind aderarea țării noastre la Spațiul Schengen", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro