Mihai Fifor, către Klaus Iohannis: Trebuie să moară oameni ca să numiți miniștri?
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mihai Fofor face un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis în contextul refuzului de a numi noi miniștri în Guvern. 

”De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituții care are un rol central în asigurarea ordinii publice și siguranței cetățeanului.

În plin proces de reformare a sistemului de urgență, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidențiale, domnul Iohannis găsește de cuviință să lase MAI fără ministru!
Asta e „România normală" pe care ne-o propuneți domnule Președinte?! Cum veți răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav și nu va fi un ministru care să coordoneze intervențiile?

Parafrazându-vă propriile declarații, "trebuie să moară oameni" ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

Președintele României a refuzat săptămâna aceasta propunerile premierului Viorica Dăncilă de a face noi numiri în Guvern. 

VEZI ȘI: Propunerile de miniştri, ajunse la Cotroceni. Klaus Iohannis: Refuz clar remanierea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel