Mihai Covaliu: Cristian Ţopescu, vocea de aur a sportului românesc
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Covaliu
Mihai Covaliu
Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, şi-a exprimat regretul pentru dispariţia fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, şi-a exprimat, regretul pentru dispariţia fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu. "Momentele frumoase ale sportului românesc au prins strălucire şi datorită 'vocii de aur pe care a avut-o acesta", subliniază Mihai Covaliu. 

Am aflat şi noi această veste tristă. Deşi domnul Ţopescu plecase de ceva vreme pe acest drum, în momentul în care se desprinde de cei de care a trăit alături este un moment greu. Noi, toţi cei din COSR, suntem trişti, ceva din sufletul nostru s-a rupt. Peste toate rămân însă momentele frumoase, momentele de aur ale sportului românesc, care au prins strălucire şi datorită vocii de aur a lui Cristian Ţopescu. Nu trebuie să uităm că el a făcut parte din cele mai frumoase momente ale sportului românesc şi sperăm că sufletul lui se va odihni în pace. Nu-l vom uita niciodată!'', a declarat Mihai Covaliu. 

[citeste si]

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit marţi în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. Cristian Ţopescu a murit, marţi, în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias, a confirmat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Silviu Negoiţă. "Da (n.r. a murit) la ora 16.00, în Terapie Intensivă. Degradarea stării generale, nu s-a mai putut face nimic", a spus medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel