Mihai Bundoi (Philip Morris România), interviu la DC News despre „viitorul fără fum” al companiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
interviu
interviu
Mihai Bundoi (Philip Morris România) este invitat la DC News, DC News TV și DC Medical.  

Mihai Bundoi (Philip Morris România) va vorbi despre „viitorul fără fum” al companiei în cadrul unui interviu care va fi difuzat la DC News, DC News TV și DC Medical, joi, 23 februarie, de la ora 11.00, atât pe Facebook, cât și pe Youtube.

Philip Morris International și-a propus să construiască un viitor fără fum în care țigările să fie înlocuite cu alternative mai puțin dăunătoare, validate științific. Pentru a-și îndeplini acest obiectiv, PMI desfășoară vaste programe de cercetare și evaluare a produselor sale fără fum, se află în dialog permanent cu comunitatea științifică și încurajează experții independenți să verifice rezultatele acestor cercetări.

Mihai Bundoi a lucrat peste 27 de ani în industria farmaceutică, a fost Country Manager pentru România și Bulgaria al unei companii americane, lider mondial în cercetarea și producerea de analgezice. Ulterior, a deținut funcția de consilier superior în Ministerul Sănătății din România, în cadrul Direcției de Asistență Medicală și Sănătate Publică, precum și în cadrul departamentului care a gestionat Președinția României la Consiliul European.În ultimii doi ani, Mihai Bundoi a ocupat poziția de Director Executiv al asociației care reunește companiile farmaceutice americane prezente pe piața românească. Este absolvent al UMF Carol Davila București, cu dublă specializare, medic și  fiziokinetoterapeut. De asemenea, are un MBA al The Open University, UK, precum și un Masterat în Administrarea Sistemelor de Sănătate în cadrul Universității București.

„Dincolo de a fi un simplu tabiet, fumatul este cauza principală a unor boli cronice grave cu profund impact social, economic și de sănătate publică. În acest context, Philip Morris International și-a asumat responsabilitatea de a crea produse alternative cu risc redus pentru acei fumători adulți care nu renunță complet la tutun și la nicotină. Mesajul companiei rămâne cât se poate de clar: dacă nu fumezi, nu te apuca; dacă fumezi, lasă-te; dacă nu te lași, fă o schimbare! Pentru cei care nu renunță la fumat, PMI a dezvoltat o gamă largă de produse cu risc redus, în spatele cărora se află ample activități de cercetare științifică și medicală. Personal sunt fascinat de aceste eforturi ale companiei și sunt extrem de motivat să contribui alături de colegii mei la reducerea semnificativă a riscurilor la care se expun fumătorii”, a declarat Mihai Bundoi, Head of Scientific și Medical Affairs.

România se află în centrul strategiei Philip Morris International de a construi un viitor fără fum și de a înlocui țigările cu produse fără fum care – deși nu sunt lipsite de riscuri – sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Din 2008, PMI a investit peste 9 miliarde de dolariîn dezvoltarea, fundamentarea științifică și comercializarea produselor fără fum. PMI este o companie puternic centrată pe cercetare și inovație permanentă: peste 980 de oameni de știință, ingineri, tehnicieni și personal de asistență lucrează zilnic pentru a extinde portofoliul de produse fără fum, care livrează nicotină fără să ardă tutunul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel