Mihai Bobonete și suporterii români, spectacol la Koln înainte de meciul naționalei cu Belgia
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Echipa națională a României se pregătește pentru un meci istoric împotriva Belgiei la EURO 2024. Primii suporteri au sosit deja la Köln pentru a încuraja echipa națională.

Unul dintre cele mai așteptate momente pentru suporterii români în timpul competiției finale din Germania va fi Marșul Fanilor din Köln, o paradă organizată înaintea meciului cu Belgia, care atrage atenția entuziasmului fanilor.

Marșul către arena din Köln va demara la ora locală 18:30, iar acolo se așteaptă să participe aproximativ 15.000-20.000 de entuziaști ai sportului.

Suporterii vor avea oportunitatea de a se deplasa împreună către stadion, într-un marș organizat, pe un drum de aproximativ 2 kilometri, având o durată estimată de 40 de minute. 

Marșul va fi condus de Mihai Bobonete

Pe traseu, aceștia vor primi mici steaguri tricolore și vor defila însoțiți de pancarte către Cologne Stadium, Köln.

Suporterii sunt invitați să se prezinte la Punctul de Adunare începând cu ora 18:00 pentru a participa la sesiunea foto, a se picta pe față și a primi steagurile și bannerele pentru meci.

Marșul va fi condus de actorul Mihai Bobonete, care va anima atmosfera în calitate de maestru de ceremonii pe toată durata drumului către stadionul din Köln, conform Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel