Mihai Bobonete nu a mai rezistat: Doamna Clotilde, sunteţi cel mai degeaba - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Actorul Mihai Bobonete, jurat al emisiunii Românii au Talent, a răbufnit după ploaia de miercuri dimineaţă din Bucureşti şi a lansat critici dure la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, dar şi la adresa primarului general, Nicuşor Dan.

Actorul se revoltă din cauza felului în care arată strada pe care locuieşte în Bucureşti după ploaie. 

"Jandarmeriei 375–390 Anul 2022.

Primar General al Capitalei, Nicușor Dan.

Primar Sector 1, Clotilde Armand.

Sper ca toate drumurile pe care le mai aveţi de făcut în viaţa asta să fie la fel ca bucata asta de şosea pe care merg de 10 ori pe zi eu împreună cu cei doi copii ai mei, care mă întreabă tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani încoace să pună un asfalt!

Aaaa, de fapt m-am răzgândit. Sper să aveţi numai drumuri ca acesta toată viaţa asta şi după ea la fel şi mai sper ca, într-o zi, ăstora care ocupă funcţii atât de înalte să vi se facă atât de ruşine de incompetenţă şi de neputinţă, încât să vi se rupă pantalonii în cur la fiecare strănut până la 90 de ani şi să găsiţi tot timpul coajă de nucă în cozonac!

Să nu-mi începeţi acum că nu ţine de noi, că e la capitală, că mai sunt situaţii…

Acum o săptămână am auzit o declaratţie care reflecta fix potenţa unui primar: ”Eu ştiu ca toate linoleurile din tramvaiele bucureştene trebuiesc schimbate dar nu avem bani!”.

Domnul Nicuşor, eu ştiu că aş face surf, dar nu am placă şi mai ştiu unele lucruri, dar nu am chef şi mi-e şi scârbă să vi le spun că sigur găsiţi o scuză la toate.

Doamna Clotilde, sunteţi cel mai degeaba", a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Mizerie de nedescris în parcurile din Bucureşti. Ioana Constantin: Problema lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand e că nu ies pe stradă

”Este o mizerie de nedescris în parcurile din Sectorul 1. Unele sunt în administrarea Primăriei Generale, altele în cadrul Primăriei Sectorului 1 (...) Sunt gunoaie peste tot. Nu se mai îngrijește spațiul verde absolut deloc. Și pe aleile principale este o mizerie de nedescris, copaci căzuți, coșuri de gunoi rupte, aruncate peste tot (...) Ce promenadă să faci? Aici trebuie să te pregătești bine pentru că te întâlneșt cu un șarpe, un șobolan (...)

Este o mare bătaie de joc. Prima mare problemă de la care plecăm, în ceea ce îi privește pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand, dar cred că este și cazul primarului de la Sectorul 2, este că oamenii aceștia nu ies pe stradă. Ei merg acolo, în jurul primăriei, și poate se mai plimbă pe trei străzi ca să facă niște poze, dar dacă tu nu cobori real în stradă să vezi cum arată un parc?! Domnul Nicușor Dan habar nu avea în ce hal arăta Cișmigiul (...)", a declarat aceast la DC NEWS. 

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel