Mihai Bendeac atacă Antenele: Au făcut presiuni și m-au scos de la ”Românii au talent”
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Mihai Bendeac susține că eliminarea lui din juriul ”Românii au talent” s-a produs din cauza Antenelor, care ar fi pus presiune pe cei de la Pro TV să-l socată din juriul celebrei emisiuni.

”După cum puteți observa din seria de 3 imagini, in Antene, satira politica e permisă doar cand convine, domnul Toni Grecu fiind mai "maleabil"...

Iar publicului meu ii transmit ca, intr-adevăr, vara aceasta am negociat cu producătorii show-ului "Romanii au Talent", cei de la Prima TV având noblețea de a-mi permite sa fac asta considerând ca merit sa fac parte din acest juriu. (Multumesc, domnule Burci). S-a ajuns chiar pana in faza in care am realizat si ședința foto alături de Andra, Andi si Cabral. (Cărora nu am cuvinte sa le multumesc pentru felul in care m-au primit).

Insa, apostolii "plimbareti", au trimis notificări postului Pro TV pana in punctul in care oamenii s-au speriat si proiectul a căzut”, scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Mihai Bendeac a publicat conținutul unui mail primit de la cineva din Antene în care apar mai multe nume mari, printre care Mihai Gâdea, Mircea Badea și Dan Voiculescu. Totodată, Mihai Bendeac a publicat și un document de la medierea dintre el și Antena Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel