Mihăiță Calimente, GAFĂ în direct. Alina Gorghiu, reacție acidă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Copreşedinta PNL, Alina Gorghiu, şi-a cerut scuze, miercuri, în legătură cu declaraţiile făcute la România TV de deputatul PNL Mihăiţă Calimente. 

Mihăiţă Calimente a declarat că "strada" ar trebui să îi voteze pe bulgari dacă nu îi preferă pe liberali, în contextul unor eventuale alegeri anticipate.

"Vreau să-mi cer eu scuze public faţă de o declaraţie neinspirată a unuia dintre colegii noştri din Parlament. E vorba de declaraţia lui Calimente. Şi când spun total neinspirată e o etichetă foarte blândă pe care o dau în public. Dar credeţi-mă că, în privat, discuţia cu domnul Calimente va avea loc în cu totul alţi termeni. (...) Riscă să candideze în Bulgaria. Cazul va fi discutat în primul BPN", a precizat Alina Gorghiu.

Deputatul Mihăiţă Calimente a vorbit despre soluţiile de după demisia premierului Victor Ponta şi depunerea mandatului Guvernului: "Ori actuala majoritate reuşeşte să rămână împreună şi prezintă un alt candidat pentru învestitura de prim-ministru, ori se realizează altă majoritate parlamentară, dacă actuala majoritate nu mai rezistă în forma în care este şi cineva de la noua majoritate va fi învestit în funcţia de prim-ministru. (...) Şi alegerile anticipate ar fi binevenite, dar după cum ştim este foarte greu de obţinut un vot în Parlament pentru alegeri anticipate. Nu s-a reuşit niciodată în nicio legislatură".

"Dacă poporul nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe bulgari", a adăugat Mihăiță Calimente, întrebat ce se va întâmpla dacă 'strada' nu va dori să-i voteze pe liberali. Ulterior, deputatul liberal şi-a cerut scuze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel