Mihaela Rădulescu a luat-o pe urmele Andreei Marin. "Simt că trăiesc"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
mihaela-radulescu_12
mihaela-radulescu_12

Mihaela Rădulescu a luat-o pe urmele prezentatoarei emisiunii "Prețuiește viața".

La câteva zile după ce Andreea Marin a postat pe Facebook o dietă pe care o respectă cu strictețe, Mihaela Rădulescu le-a scris și ea prietenelor virtuale despre o cură de detoxifiere.

Citește aici și dieta Andreei Marin

"Nu-mi plac dietele și nu cred în înfometare, dar am descoperit că-mi face tare bine câte o cură de detoxifiere, pe care încerc să o țin câte o săptămână pe lună, cam așa:

- suc de legume în fiecare dimineață (castravete, ginger, țelină și încerc să-l fac mai plăcut, adaugând și un măr) - înlocuiesc cafeaua cu ceai verde, la care adaug puțin ginger și multă lămâie. - îmi fac un masaj cu sare de Himalaya (aia grunjoasă) la picioare, începând de la tălpi și până la șolduri - stimulează circulația și sistemul limfatic și ca bonus, lasă pielea foarte fină. - mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, fără ronțăieli între mese. De sete, beau apă și iaurt lichid, dar numai între mese, nu în timpul lor.

- nu mănânc decât un singur fel de mâncare (bine, asta fac în general, pentru că două feluri devin o capcană) - cu cel puțin trei ore înainte de somn opresc orice poftă de mâncare și "mă satur" doar cu ceaiuri. - adaug proteine la fiecare masă, ca să-mi mențin nivelul energetic și să-mi țin în ordine zahărul din sânge. - pentru că iarna pierdem energie ca să ne menținem căldura în organism, e bine să alegem doar mese calde, nu reci, cu excepția salatelor, dar care nu trebuie să știe ce-i ăla sos.

La toată treaba asta, adaug porția zilnică de sport și miscare. Când reușesc să mai fac și câte o faptă bună și să am și ... voie bună, simt că trăiesc exact așa cum îmi doresc. Încercați, n-aveți de pierdut decât.. niște kilograme și ceva din simpatia celor din casă care vor fi ușor derutați de noua schimbare.... Vor sfârși prin a vă înțelege, mai ales când vor vedea că radiați și aveți și mai multă energie pentru ei....", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel