Mihaela Rădulescu la ”Românii au talent”: Explicații pentru comportament. Votează pro sau contra deciziei de a o aduce în juriu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sociologul Ana Bulai, de la AB Research, a arătat pentru DCNews ce s-a întâmplat cu show-ul ”Românii au talent” odată cu aducerea Mihaelei Rădulescu în juriu și care sunt explicațiile acestui fenomen.

Ana Bulai este de părere că PRO Tv are de câștigat în planul audienței odată cu convocarea Mihaelei Rădulescu în juriul de la ”Românii au talent”.

„În prezent, televiziunea nu mai transmite informație, ci creează emoție. Studiile arată că doza de agresivitate este dublă în televiziunea din România, în comparație cu alte țări latine, precum Spania sau Italia. 

Vezi și: Adevărata lovitură dată de PRO Tv prin aducerea Mihaelei Rădulescu

Publicul vrea agresivitate, conflict, iar Mihaela Rădulescu răspunde perfect acestui rol, din două motive:

1. Este extrovertită și se manifestă liber, fără inhibiții. În capul Mihaelei Rădulescu show-ul este despre ea, nu despre concurenți. De asta iese mereu în prim-plan și se face remarcată cu fiecare ocazie. De asta se duce mereu prima la concurenți, în vreme ce restul juraților rămân la locurile lor. Iar asta crește audiența, în loc să o scadă. 

În condițiile în care vorbim despre un show regizat, fiecare protagonist are un rol, iar Mihaela Rădulescu îl joacă pe cel al criticului.

2. Faptul că generează polemici aduce notorietate emisiunii, pe principului „nu contează că mă înjură cineva, atât timp cât se vorbește despre mine”. La fel se întâmpla cu Dan Diaconescu la OTV, când lumea îl contesta, dar se uita la emisiunile lui.

Reacțiile de pe bloguri și criticile provocate de momentul cu tânăra supraponderală au venit din rândurile feministelor și ale elitelor, dar spectatorii obișnuiți nu au fost deranjați de acest episod, ba chiar unii au rezonat cu ideea.

Deci scandalul a produs audiență, nu i-a alungat pe telespectatori”, ne-a explicat sociologul Ana Bulai.

Vă invităm să răspundeți sondajului din debutul articolului și să vă exprimați opinia cu privire la aducerea Mihaelei Rădulescu la ”Românii au talent”, în secțiunea de comentarii.

Vezi și: Mihaela Rădulescu, cu sânul pe afară, pe scenă- FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel