Mihaela Rădulescu: “Din când în când, îmi place să fumez trabuc!”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihaela Radulescu1
Mihaela Radulescu1

Duminică, 2 octombrie, începând cu ora 19.45, Adelina Pestrițu își invită telespectatorii la maratonul exclusivităților mondene, unde echipa “D Paparazzi” a pregătit o mulțime de informații fierbinți despre vedetele voastre preferate.

Intr-un interviu in exclusivitate, Mihaela Radulescu le-a dezvaluit reporterilor Kanal D cum este ea atunci cand lumina reflectoarelor se stinge. “Sunt o femeie normala. Eu asa ma simt cand sunt cu baiatul meu de mana, atunci cand fac lectiile cu el, atunci cand ma trezesc dimineata sa-i prepar micul dejun”. Cat despre lucrurile pe care lumea nu le stie despre ea, vedeta a dezvaluit: “Din cand in cand, imi place sa fumez trabuc!”. Cum iubeste Mihaela Radulescu, ce anume ii provoaca placere, dar si care sunt lucrurile care o fac sa planga, veti afla urmarind editia de duminica a emisiunii “D Paparazzi”.

Tot duminica, la “D Paparazzi”, Antonia raspunde criticilor aparute cu privire la tinuta aleasa pentru Romanian Music Awards: „Nu am copiat-o pe Rihanna. Am crezut ca tinuta mea este ok”, marturiseste Antonia. Cat de mult a deranjat-o ca a aparut la rubrica „Prost imbracate”, aflati de la „D Paparazzi”. In plus, aflam secretele frumusetii celei mai sexy femei din Romania. Vedeta spune ca mizeaza inca pe naturalete. Ce inseamna pentru frumoasa mamica schimbarea look-ului, ce tatuaj nou se gaseste pe corpul ei, aflati duminica aceasta, la 19.45, numai la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel