Mihaela Rădulescu, despre copiii cu Felix Baumgartner. De ce nu-și dorește bărbatul: Așa trăiesc de când sunt cu el!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Mihaela Rădulescu
Foto: Instagram Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri despre relația cu Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează de nouă ani unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz. Chiar dacă nu s-au căsătorit, asta nu i-a împiedicat să fie într-o relație, iar vedeta a spus că au ajuns la vârsta la care știu ce vor de la viață, așa să lipsa unei hârtii nu-i oprește să se iubească.

Într-un interviu recent, Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care nu are și nu va avea niciodată copil cu iubitul său Felix Baumgartner.

Aceasta a mărturisit că, de fapt, Felix este cel care nu-și dorește acest lucru.

Iubitul vedetei este un mare împătimit al sporturilor extreme și practicându-le de ani buni, i-a explicat Mihaelei că nu poate să-și asume riscul de a avea un copil, având la rândul său o meserie foarte riscantă.

Mihaela Rădulescu a mai explicat în cadrul unei emisiuni TV că viața de cuplu pe care o trăiește alături de Baumgartner este destul de agitată, cei doi fiind mereu activi și plecați mai tot timpul, motiv pentru care un copil nu ar putea să-și facă apariția în viața lor.

Iată ce spune Mihaela Rădulescu despre copiii cu Felix Baumgartner

"Am fost cu Felix în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut… Am fost în turneu pe la show-uri aviatice. În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta.

Există tot felul de figuri aviatice. Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă. El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să îsi bată propriul record. Acum iar pregătește o dementă absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt usor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el", a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul unei emisiuni TV.

De ce nu se căsătoresc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

"Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață.

E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă. Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața! Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de treaba noastră", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel