Mihaela Rădulescu, desființată de un medic estetician: I-a schimbat complet fizionomia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu a fost dur criticată de Mihaela Saidac, un cunoscut medic estetician.

Mihaela Rădulescu, fosta jurată a emisiunii Românii au talent, a fost desființată de medicul estetician Mihaela Saidac din cauza intervențiilor estetice exagerate. Saidac susține că vedetei i-a fost schimbată complet fizionomia.

"Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâţească sau să schimbe fizionomia naturală. La nivel mondial tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici. Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim.

Am câteva exemple de pe scena mondenă internaţională şi autohtonă. Unul este cel al starletei Kim Kardashian, care arată impecabil din punct de vedere estetic. Ea și-a păstrat tenul fresh cu ajutorul procedurilor non-invazive, are o intervenție minoră la nas, buzele sunt frumos conturate fără prea mari modificări, pe când dacă analizăm o vedetă de la noi, lucrurile stau complet pe dos. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate", este verdictul Mihaelei Saidac, medic estetician, potrivit Click.

Vezi și: Mihaela Rădulescu pleacă de la "Românii au talent"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel