Mihaela Bîrzilă, fotografie emoționantă la șapte ani de la moartea mamei sale: Sper că ești mândră de noi
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Mihaela Birzila
Foto: Facebook Mihaela Birzila
Mihaela Bîrzilă a publicat un mesaj emoționant la șapte ani de la moartea mamei sale.

Jurnalista de la Antena 3, Mihaela Bîrzilă, a marcat șapte ani de la pierderea mamei sale. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare două mesaje, alături de o fotografie din copilărie.

"7 ani. Au trecut 7 ani de când am rămas fără MAMA... Toate florile din lume nu te pot aduce înapoi.

Sper că ți-ai găsit liniștea acolo, sus. Și sper că ești mândră de noi. Mergem pe drumul nostru așa cum ne-ai învățat, cu bunătate, cu bun simț, cu dragoste, cu respect. Îmi e tare dor... Dumnezeu să te odihnească în pace...", a scris Mihaela Bîrzilă pe pagina de Facebook.

Ulterior, jurnalista Antenei 3 a publicat una dintre cele mai emoționante piese. 

Este vorba despre "Mulțumesc, iubită mamă", interpretată de Mirabela Dauer.

"Mama frumoasă, primul meu Rai..."Minunat, Mira Dauer! Am plâns de fiecare dată ascultând această melodie", a completat jurnalista.

Claudia Nechita a scris istorie la Tokyo. Mihaela Bîrzilă, în extaz: Ați văzut-o? Este o luptătoare

Maria Claudia Nechita este prima pugilistă din România care s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei 54-57 kg, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Într-un mesaj postat pe Facebook, Mihaela Bîrzilă și-a exprimat bucuria față de victoria româncei împotriva somalezei Ramla Said Ahmed Ali.

„VICTORIEEEEE! Bravooooo, Nechita Box Claudia!!!!! Ai scris istorie! Prima pugilistă din România care câștigă un meci la Jocurile Olimpice!!!! Ați văzut-o pe Claudia la #NewsMagazine. Este o luptătoare!!!

Crescută de bunica ei, născută de o mamă minoră, nu-și cunoaște tatăl, făcuta CAMPIOANĂ de antrenorii Mihaela si Adrian Lăcătuș! Susținută de colege și de o altă multiplă campioană, Lăcrămioara Perijoc. Cine a fost adversara ei la Tokyo? Somaleza Ramla Ali - pe coperta revistelor British Vogue, Wall Street Journal, Financial Times, Guardian Observer... HAI, ROMANIA!“, a scris Mihaela Bîrzilă pe Facebook.

Mihaela Bîrzilă, în lacrimi în direct. "A fost cea mai grea transmisiune din viaţa mea"

Jurnalista Mihaela Bîrzilă a izbucnit în plâns în timp ce relata evenimentele de la slujba de înmormântare a lui Florin Condurăţeanu. Aceasta a revenit ulterior cu o postare pe o reţea de socializare şi cu explicaţii. 

"Am izbucnit în plâns, dar nu mi-a fost ruşine. Nimeni nu e de piatră... Cu toată experienţa.

A fost cea mai grea transmisiune live din viaţa mea. Şi împlinesc 23 de ani de televiziune luna viitoare... Atâtea generaţii de jurnalişti laolaltă nu am văzut niciodată...

Florin Condurăţeanu, ne-ai lăsat pe toţi cu ochii în lacrimi...", a scris Mihaela Bîrzilă pe Facebook, după înmormântarea lui Florin Condurăţeanu.

Potrivit Antena 3, în sicriul în care se află Florin Condurățeanu a fost pus ultimul număr din Jurnalul Național în care a fost publicat ultimul articol scris de acesta, „Purtătoare de noroc în jambiere“.

Gazetarul a încetat din viață, luni, 28 iunie, la vârsta de 71 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator, chiar în brațele propriului său fiu. Răzvan Condurățeanu, fiul jurnalistului Florin Condurățeanu, a făcut dezvăluiri emoționante despre părintele său, din ultimele clipe de viață ale acestuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel