Mihaela Bilic, secrete de bucătărie. Cum tai ceapa fără să plângi și ce trebuie să faci dacă ai pus prea multă sare în mâncare
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit câteva secrete de bucătărie.
Cu toții facem greșeli în bucătărie din când în când. Bucătăria este un loc unde poți învăța mereu și este normal să faci greșeli pe parcursul procesului de învățare și experimentare. Important este să înveți din greșelile tale și să încerci mereu să îmbunătățești.
Mihaela Bilic a dezvăluit câteva secrete care pot fi de ajutor tuturor gospodinelor. Medicul a explicat ce poți face atunci când folosești prea multă sare, ce trebuie să faci ca să nu plângi atunci când tai ceapă și nu numai.
„Secrete de bucătărie
Când gătești mai și greșești. Însă din greșeli învățăm și acumulăm experiență…ca data viitoare să ne fie mai ușor! Împărtășesc cu voi câteva secrete care dau rezultate în bucătărie:
Ați făcut o mâncare sau un sos în care ați scăpat din greșeală prea multă sare? Nu-i problemă, puneți un cartof crud în cratiță și lăsați-l câteva minute, excesul de sare va dispărea!
Aveți de tocat ceapă și nu vreți să vă apuce plânsul? Băgați ceapa tăiată în două timp de 10 minute la congelator și adio lacrimi!
Ouăle puse la fiert au mereu coaja crăpată? Avem ac de cojocul lor! Înțepați-le înainte de fierbere cu un ac și coaja va rămâne intactă
Peștele afumat sau jambonul sunt prea sărate? Se rezolvă cu un pic de lapte! Țineți-le în lapte rece timp de 30 minute și ați rezolvat problema!
Ați rămas fără gălbenuș de ou și nu știți cu ce să ungeți produsele de patiserie înainte să le băgați la cuptor? Cafeaua rece întinsă cu pensula ajută aluatul să se rumenească spectaculos!", a scris Mihaela Bilic pe pagina de Facebook.
VEZI ȘI: Friptură la grătar. Trucul Mihaelei Bilic pentru "extra-rumenire" https://www.dcnews.ro/friptura-la-gratar-ce-face-mihaela-bilic-cu-carnea-pentru-a-avea-o-extra-rumenire_952609.html
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News