Migranți ascunși pe osiile automarfarelor la intrarea în România
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 04 mai, 11:19
Migranți ascunși pe osiile automarfarelor la intrarea în România  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Polițiștii de frontieră au descoperit opt migranți ascunși pe osiile automarfarelor în punctul Nădlac II.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat opt cetăţeni din Maroc și Tunisia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi pe osiile a patru automarfare.

Migranții au fost descoperiți în urma efectuării controalelor asupra a patru autotrenuri, conduse de doi cetățeni bulgari, un cetățean turc și un român. Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, diverse bunuri pentru societăți din vestul Europei.

“În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi pe osiile din spate ale semiremorcilor vehiculelor, opt cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Maroc și Tunisia, cu vârste cuprinse între 17 şi 44 de ani, solicitanți de azil în România. În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, potrivit Aradon.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro