Miere și scorțișoară, combinația-minune care te vindecă de BOLI. Lidia Fecioru: Se bea pe stomacul gol
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus la ce este bună combinația miere-scorțișoară. 

"Ce e mai bun şi mai bun ca mierea cu scorţişoară? Dar cei cu diabet trebuie să fie atenţi şi să ceară sfatul medicului.", recomandă Lidia Fecioru.

Pentru acest leac, ai nevoie de o lingură şi jumătate de miere şi o linguriţă rasă de scorţişoară. Acest amestec se pune într-un borcan şi luăm din el de 2-3 ori pe zi, dimineaţa şi seara.

Mierea cu scorțișoară este benefică și dacă îți cade părul. 

"O lingură din acest amestec se pune într-un pahar cu apă călduţă şi se bea pe stomacul gol sau seara, înainte de culcare. E bun pentru scăderea colesterolului, imunitate, stare de slăbiciune, oboseală, cistită, împotriva căderii părului, insomnii, meteorism, dar şi pentru răceală şi gripă", declară Lidia Fecioru.

"Am primit foarte multe telefoane după reţeta cu miere şi scorţişoară. O vizibilă îmbunătăţire a circulaţiei periferice, o chestie foarte interesantă, o persoană mi-a spus că nu mai aude ţiuituri în urechi, o altă persoană mi-a zis că i s-a reglat de tractul digestiv, hiperaciditatea i-a dispărut. Lucrurile s-au întâmplat după ce au început să ia reţeta cu miere şi scorţişoară.", a precizat ulterior bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel