Miercurea Neagră, sezonul 2, episodul 43. Analiza momentului, cu Chirieac şi Ciuvică. Ediţie specială
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 31 aug 2022, 09:53
WhatsApp
Miercurea Neagră, la DCNews
Miercurea Neagră, la DCNews
Miercurea Neagră revine cu un nou episod.

Analistul politic Bogdan Chirieac şi preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, dezbat subiectele momentului într-un nou episod al emisiunii "Miercurea Neagră", în direct la DC NEWS TV. 

Emisiunea de astăzi, cu care cititorii şi urmăritorii DC NEWS şi DC NEWS TV s-au obişnuit de peste 2 ani, este însă una specială.

Astăzi, DC NEWS marchează borna de 500.000 de materiale publicate. Echipa DC NEWS mulţumeşte, pe această cale, tuturor celor care zilnic citesc ştirile, investigaţiile şi analizele noastre, celor care urmăresc interviurile şi emisiunile difuzate pe DC NEWS TV. Cu sprijinul dumneavoastră, am ajuns până aici şi vom merge şi mai departe. De astăzi, începe drumul spre un milion de materiale publicate. 

Emisiunea va fi transmisă LIVE pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri, miercuri, 31 august 2022, de la ora 12:00. În plus, emisiunea este difuzată şi pe Radio Gold FM. 

Rămâneţi alături de noi! 

În ultima ediţie, Ciuvică a găsit altă cauză pentru care românii suferă, în afară de războiul din Ucraina și „geniile care ne conduc” 

„Suferiți din cauza războiului și, aproape în aceeași măsură, din cauză că atunci când era un Guvern foarte ok, PSD-ALDE, cu Dragnea și Tăriceanu, când aveați a doua creștere economică din Europa, cu creșteri mari de salarii, cu reduceri de taxe etc, s-a zis că nu e bine, că e corupție, că Dragnea la pușcărie. Acum avem un Guvern prost, dar este mai puțin prost decât ce a ieșit în urma alegerilor de acum doi ani. Așa că ce să ne mai plângem?!”, a zis Mugur Ciuvică.

„Momentan nu e nicio prăbușire în România. Sigur că oamenii se plâng, dar dacă iei un creion și scrii pe hârtie, o să vezi că nu e o prăbușire în România. Într-un fel sau altul, lucrurile au rămas la fel, noi fiind oricum săraci așa, de la natură. Nu am căzut în această perioadă, dimpotrivă. Cifrele oficiale sunt, în continuare, cu creștere economică. nu este o prăbușire. Dar sigur că este o guvernare proastă”, a mai zis Mugur Ciuvică.

VEZI AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?