Miel cu cinci picioare, adus pe lume la gospodăria unui crescător de animale din Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un miel cu cinci picioare a fost adus pe lume la Suceava / Imagine de Ben Kerckx de la Pixabay
Un miel cu cinci picioare a fost adus pe lume la Suceava / Imagine de Ben Kerckx de la Pixabay
Un miel cu cinci picioare a fost adus pe lume la gospodăria unui crescător de animale din Suceava.

Gospodarii din localitatea suceveană Țibeni, comuna Satu Mare, au de câteva zile un subiect care este dezbătut de dimineață până seară.

În urmă cu o săptămână, o oaie a adus pe lume un miel cu cinci picioare, lucru care i-a șocat pe mulți și i-a făcut să-și pună întrebări. Să fie o minune? E o atenționare în această perioadă grea de pandemie COVID-19 sau e un semn divin? Pe proprietarul animalului, Codru Duceac, nu îl interesează aceste discuții și este bucuros că mielul, de fapt mieluța, zburdă cu ceilalți confrați în gospodărie.

Proprietarul mielului cu cinci picioare, care este reprezentantul celei de a patra generații de crescători de animale, a afirmat: „Să vă spun sincer, inițial m-am speriat… M-am speriat când a fătat oaia, credeam că mai vine un miel, apoi am observat că ceva nu era în regulă. Atunci am realizat că mielul are cinci picioare”.

Fermierul Duceac a mai spus că deși prin sat se fac tot felul de presupuneri, care mai de care mai fantezistă, că unii cred că e ceva necurat sau dimpotrivă, un mesaj din Ceruri, el crede că este vorba doar de o malformație.

Vezi FOTO pe Monitorul de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel