Micutzu: Niciodată nu am avut încredere sută la sută că USR poate să schimbe ceva
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Captură foto: YouTube Fain & Simplu
Captură foto: YouTube Fain & Simplu
Micutzu a vorbit despre Ion Iliescu, USR și încrederea în partidele din România.

„Te-ai gândit vreodată care o să fie reacția reală a oamenilor când o să moară Iliescu?! După toate glumele, după tot răul, după tot. Te-ai gândit? El parcă spunea că are senzația și crede că lumea o să iasă la Universitate de bucurie. Eu nu cred”, a spus Micutzu în podcastul lui Mihai Morar. „Nu va ieși la bucurie”, a zis și Mihai Morar.

„Mi-a murit de mult timp încrederea că noi putem schimba lucruri”, a mai zis Micutzu. „Aveam senzația că este imposibil să nu fie cineva acolo (în politică / n.r. ) care să își dorească și ceva bun de la el și de la noi, restul. Niciodată nu am avut încredere sută la sută că USR poate să schimbe ceva. Era, pur și simplu, (...) o chestie care, băi, dacă... dacă... Plus că, atunci când auzeai foarte mulți oameni din zona PNL sau PSD spunând securiștii, ziceai ia stai, mă, dar de ce îi atacă”, a spus acesta.

„Pe 10 august, mi-am luat și eu gaze. Am ieșit, am scris lucruri, inclusiv m-am dus în stand-up și am spus niște chestii. Nu știu dacă a fost corect din partea mea, pentru că, în mod normal, stand-up-ul ar trebui folosit exact pentru ce e, și anume: să râdă lumea”, a zis Micutzu. „Niciodată nu am făcut-o ca să aduc favoruri vreunei părți politice. Nu am nicio legătură cu niciun partid. Mi-au fost propuse lucruri”, a zis Micutzu.

Citește și...

Mihai Morar: Nu vreau să par secretos. Eu nu am avut drame și sunt foarte recunoscător pentru acest lucru

Amintim că, într-un interviu pentru DCNews TV, Mihai Morar a vorbit deschis despre momentele dificile din viața sa.

„Nu vreau să par secretos. Eu nu am avut drame și sunt foarte recunoscător pentru acest lucru. Nu înseamnă că nu am avut zile grele, momente în care am simțit disperare, frică, teamă și așa mai departe. M-a întrebat cineva care este cea mai mare frică a mea. Pentru mine, cel mai greu ar fi să pierd pe cineva apropiat. Cele mai grele zile din viața mea au fost cele în care m-au sunat ai mei și mi-au zis că a murit bunicul, a murit bunica. I-am pierdut pe toți patru. Acelea au fost momente cu adevărat grele, când știi că nu mai poți să faci amintiri cu niște oameni, poate nu le-ai spus tot”, a zis Mihai Morar în cadrul emisiunii „Interviuri care inspiră”.

„Eu l-am pierdut pe primul meu bunic de lângă Baia Mare, unde stau ai mei acum, când eram în clasa a IX-a. Și am aflat în momentul în care eram într-o pauză, dădusem o teză. Au venit ai mei în pauză și atunci m-au anunțat. Hai că mergem la bunici pentru că a murit bunicul. Acela a fost pentru mine un șoc. Nu este o vârstă la care ești pregătit să pierzi un bunic. Ai impresia că așa va fi toată viața. Deși eram mare, eram adolescent... a fost un moment în care mi-am dat seama că viața are un început și un sfârșit. Nu-i avem lângă noi pe cei dragi mereu. 

Mult timp când mă duceam la bunicul meu, de când eram mic, îmi spunea tu o să ajungi mare la București, o să ajungi președintele României. Și îi ziceam: bunicule, eu vreau să mă fac ziarist. Zicea nu, nu. Tu o să ajungi mare. Aș fi vrut să vadă măcar o dată semnătura mea într-un ziar. Nu există mândrie mai mare pentru ai tăi, pentru bunici mai ales, decât să vadă că au avut dreptate când au vorbit despre nepot”, spunea, la DCNews, Mihai Morar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel