România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 14 sep, 08:18
Microsoft a anunțat refuzul ByteDance de a-i vinde afacerea TikTok din SUA
Proprietarul chinez al TikTok nu va vinde afacerea celor de la Microsoft.

Proprietarul chinez al TikTok a ales Oracle pentru a fi partenerul tehnologic al aplicației pentru operațiunile sale din SUA și a respins o ofertă de achiziție de la Microsoft, potrivit oficialilor Microsoft și altor persoane implicate în negocieri, scrie The New York Times. Totul în contextul în care un ordin executiv al președintelui Trump amenință cu interzicerea aplicației , cu excepția cazului în care operațiunile sale americane sunt vândute.

"ByteDance ne-a informat astăzi că nu vor vinde operațiunile TikTok în SUA către Microsoft", a spus Microsoft într-un comunicat. „Suntem încrezători că propunerea noastră ar fi fost bună pentru utilizatorii TikTok, protejând totodată interesele de securitate națională.”, se arată în același comunicat.

Nu era clar dacă alegerea de către TikTok a Oracle ca partener tehnologic ar însemna că Oracle va prelua, de asemenea, o participație majoritară a aplicației de socializare, au spus persoanele implicate în negocieri. Microsoft a fost văzută ca fiind compania americană de tehnologie cu cele mai bune oferte pentru a cumpăra operațiunile TikTok din SUA de la compania-mamă, ByteDance, și cu cea mai mare capacitate de a aborda problemele de securitate națională, susține Microsoft.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro