Micropigmentarea sprâncenelor. Raluca Dollinger, despre beneficiile procedurii: Sprânceana este cea mai expresivă parte a feţei
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 14 oct 2022, 15:13
WhatsApp
Micropigmentarea sprâncenelor. Raluca Dollinger, despre beneficiile procedurii: Sprânceana este cea mai expresivă parte a feţei / Foto: Pixabay, de StockSnap
Micropigmentarea sprâncenelor. Raluca Dollinger, despre beneficiile procedurii: Sprânceana este cea mai expresivă parte a feţei / Foto: Pixabay, de StockSnap
Află în articol tot ce trebuie să știi despre micropigmentarea sprâncenelor.

Micropigmentarea sprâncenelor îți poate oferi un look perfect. Micropigmentarea este modalitatea perfecta de a-ți modela linia sprâncenelor, dar și de a adăuga culoare sau de a completa golurile din sprâncene. Poate fi realizată chiar și în cazul femeilor care își pierd părul din cauza chimioterapiei.

Ce este micropigmentarea sprâncenelor

Micropigmentarea sprâncenelor este noua tendință în procedurile cosmetice. Astăzi vă aducem câteva dintre avantajele pe care micropigmentarea sprâncenelor le poate aduce stimei de sine în ceea ce privește aspectul dvs. Dermopigmentistul Raluca Dollinger ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru DC Medical, ce este micropigmentarea.

”Micropigmentarea este un tatuaj semipermanent care se realizează cu un aparat electric. Sprânceana este cea mai expresivă parte a feţe, de aceea scopul micropigmentării este acela de a îmbunătăţi, de a corecta şi a evidenţia trăsăturile feţei. Micropigmentarea este o procedură cosmetică care mai are denumirea şi de machiaj semipermanent”, a explicat în exclusivitate pentru DC Medical, dermopigmentistul Raluca Dollinger.

Beneficiile micropigmentării sprâncenelor

Este minunat să te trezești și să fie nevoie doar să aplici niște protecție solară sau un machiaj discret. Practic în zilele noastre este ceea ce ne dorim cu toții, mai mult timp. Ți-ai imaginat vreodată să faci o baie și să pleci mereu de la mare sau de la piscină mereu cu sprâncenele aranjate. Micropigmentarea sprâncenelor face posibil acest lucru.

”Beneficiile acestei tehnici este că nu lasă cicatrici în piele şi foarte important că nu afectează firele de păr din sprânceană, din contră datorită mişcărilor realizate în timpul procedurii se creează un efect de microneedling care poate favoriza apariţia de noi fire în sprânceană acolo unde poate au fost pensate.

Procedura de micropigmentarea presupune introducerea unui pigment Organic sau Hybrid în epiderma pielii (stratul superior), cu un aparat electric conectat la un stilou cu ac steril de unică folosinţă”, a mai explicat Raluca Dollinger.

Cine apelează la micropigmentarea sprâncenelor

Micropigmentarea sprâncenelor atunci când este efectuată de un profesionist calificat, aspectul va fi unul natural.

”Multe femei apelează la micropigmentarea sprâncenelor, în primul rând datorită faptului că numai sunt mulţumite de aspectul sprâncenelor lor.

Sunt mai multe categorii de femei care apelează la micropigmentare:

- prima categorie sunt femeile care au rămas cu goluri în sprânceană de la pensat excesiv sau de la cicatrici provenite de la diverse accidentări.

- a doua categorie sunt femeile cu sprâncene rărite, care nu au o formă bine stabilită ,iar densitatea părului din sprânceană a scăzut odată cu înaintarea în vârstă.

- a treia categorie sunt femeile care în ciuda faptului că au densitate în sprânceană, îşi doresc o formă mai definită

- și nu în ultimul rând categoria femeilor care au trecut printr-o experienţă mai puţin plăcută şi anume pierderea părului din sprânceană din cauza chimioterapiei şi cele care suferă de alopecie”, a mai precizat dermopigmentistul. Citește continuarea pe DC MEDICAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?