Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz: Machiajul de Halloween
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, are premiera duminică, 30 octombrie 2022, ora 11:00, pe DC News și Spectacola. Cele mai noi tendințe din beauty, trucuri de machiaj, dar și idei creative, marca celui mai cunoscut make-up artist din România.

DC News și Spectacola anunță lansarea unui nou proiect în grila de programe: Mi-Th Influencer. Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă vor introduce în fascinanta lume a frumuseții, în fiecare duminică, de la ora 11:00.  

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Episodul 1: Machiajul de Halloween

În prima ediție a emisiunii, în ajun de Halloween, Mirela Vescan și Thea Haimovitz vor aborda cel mai „fierbinte” subiect al zilei: Machiajul de Halloween. 

De asemenea, celebrul make-up artist va face și o demonstrație de machiaj. Mirela Vescan ne învață, pas cu pas, cum să realizăm un machiaj înfricoșător: Dias de los Muertes, cel mai emblematic personaj abordat în machiajul de Halloween. 

Machiajul de Halloween reprezintă o temă inepuizabilă pentru make-up artiști. Cel mai frecvent întâlnit este machiajul care pornește de la reprezentarea unui craniu uman declinat în toate modurile posibile. Se folosesc farduri speciale motiv pentru care în perioada premergătoare sărbătorii de Halloween se găsesc în magazine seturi de farduri speciale, cu sânge artificial, canini de vampir, rețele de pânză de păianjen, etc Toată lume râde, cântă și fardează în perioada de Halloween.

Machiajul pentru Dias de los Muertes este și mai exploatat de make-up artiști, se aplică sau se pictează flori pe față și în jurul capului, se lucrează la expresia feței într-o notă optimistă, se lucrează mult la detalii iar dinții pot fii strălucitori, foarte albi.

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz: Machiajul de Halloween

Duminică, Mirela Vescan și Thea Haimovitz aduc cea mai populară sărbătoare americană în casa ta. Aflăm care este istoria acestei sărbători, ce obiceiuri și tradiții urmează americanii, ce superstiții se învârt în jurul zilei de 31 octombrie, dar și cum s-a transformat Halloween-ul într-o adevărată industrie de divertisment. 

Știați că: 

- datorită seriei de filme Harry Potter, sărbătoarea de Halloween a devenit foarte importantă pentru copiii din toată lumea 

- În trecut, sărbătoarea de Halloween implica găsirea unui soț. Femeile obișnuiau să-și arunce cojile de mere peste umăr, sperând să vadă inițialele viitorului soț în model atunci când aterizau.

- În Irlanda, există și pâine specială pentru Halloween. Pâinea dulce conține de obicei stafide închise și aurii, precum și o mică jucărie sau inel ascuns.

- Halloween a devenit a doua cea mai mare sărbătoare din lume, după Revelion

Care este istoria acestei sărbători, de unde vine numele de Halloween, ce nu ai voie să faci în această zi, dar și alte curiozități despre Dias de los Muertes, aflați duminică, de la ora 11:00, din emisiunea Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel