Data actualizării:
Data publicării:

"Mi-a scris şi pe Whatsapp". Răzvan Pascu, scandal cu Adelina Pestrițu: "Această discuţie nu a avut loc niciodată, este inventată 100% de tine"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Răzvan Pascu / Adelina Pestrițu
Sursa foto: Facebook Răzvan Pascu / Adelina Pestrițu
Răzvan Pascu și Adelina Pestrițu și-au aruncat înțepături, în mediul online, după Crăciun.

"Am văzut o influenceriță celebră care a venit anul acesta a treia oară consecutiv în Laponia și a scris că e mișto la Polul Nord. Doar că de aici de unde suntem noi (și ea) și până la Polul Nord sunt cam 2700 km, adică mai mult decât de la București până la Londra. Cam despre asta e vorba atunci când nu călătorești cu cine trebuie, îl cauți pe Moș Crăciun la Polul Nord, apoi ștergi comentariul meu și îți modifici postarea originală", scria Răzvan Pascu, joi, pe Facebook.

Ce i-a răspuns Adelina Pestrițu

"Mi-a răspuns doamna Adelina Ioana Pestrițu printr-un story, deşi nu aşteptam niciun răspuns şi nici nu consider că era cazul de vreun răspuns. 

Am câteva precizări: 

1. Mesajul e foarte drăguţ şi lacrimogen. Ar fi şi mai bun, dacă nu ar fi fals cam jumătate din el. Mi-a scris şi pe Whatsapp, i-am răspuns cam acelaşi lucru.

2. Zice că aş avea agenţie de turism, ceea ce este fals. Şi mai rău (de-a dreptul MINCIUNĂ) este că mi-ar fi spus că îşi face agenţie de turism şi că îmi va face concurenţă.  WTF, Adelina, suntem copii de grădi, ca să spunem "minciunele"?  Această discuţie nu a avut loc niciodată, este inventată 100% acum de tine. Şi nu pricep care e rostul...

3. Prin urmare, dacă discuţia de mai sus nu a existat, nu a existat niciun "atac" din partea mea. Aseară era doar o postare în glumă, ironică, la adresa unui om (căruia nici măcar nu i-am dat numele) în care spuneam că este cam de porc să ajungi a treia oară în Laponia şi să îţi anunţi urmăritorii că eşti la Polul Nord.

4. Dezamăgirea mi-a apărut în momentul în care i-am lăsat un scurt comentariu la postarea sa în care îi scriam că suntem în Laponia, şi nu la Polul Nord. Acel comentariu al meu a fost şters şi postarea modificată.  Mi se pare sub demnitatea unui om de anvergura dânsei. Mi-a scris azi şi în privat (nu aveam numărul dânsei), i-am răspuns acelaşi lucru. 

5. Şi eu o apreciez pentru ceea ce face şi pentru activitatea sa, ceea ce am şi scris în comentarii încă de aseară. Sunt o familie frumoasă şi le doresc mult succes.  Singurele chestii care nu îmi plac sunt "minciunelele", chiar cred că nu era locul de ele, mesajul de mai sus putea fi făcut de dânsa chiar şi fără aceste exagerări şi minciunele şi comentarii şterse ca la grădiniță (doar facts era suficient: am făcut o mică greşeală, am corectat, mulţumesc Răzvan). 

6. Şi ca să închei cu o glumă la fel de proastă precum ultima frază a dânsei, şi care cred că nu îşi avea locul între doi oameni adulţi, şi mie mi-a zis un elf ca Adelina îşi doreşte un cont cu mai mulţi urmăritori REALI, din România.

Din punctul meu de vedere, telenovela se încheie aici, indiferent ce va mai răspunde dânsa. Cred că este sub demnitatea mea să pierdem timp pe un astfel de non-subiect. Înţeleg că poate îşi doreşte să ajungă mai mult la un public premium, dar nu intru în această capcană", a scris Răzvan Pascu pe Facebook.

Postarea i

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel