Metrorex continuă lucrările de refacere a finisajelor la staţia de metrou Pipera. Data limită
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Metrorex informează că, în decursul lunii mai, vor continua lucrările de refacere a finisajelor la accesul staţiei de metrou Pipera, data-limită de finalizare fiind 28 mai.

'Metrorex informează că, în perioada 06.05 - 28.05.2021, continuă lucrările de refacere a finisajelor accesului staţiei de metrou Pipera, situată pe Magistrala 2.

În această perioadă se vor executa lucrări de decopertare a pardoselilor existente (gresie canelată, granit, beton), pregătirea stratului suport în vederea montării noilor placaje şi montarea noilor placaje pe suprafaţa decopertată (trepte, contratrepte, podest).

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, între orele 7:30 - 21:30, în perioada mai sus menţionată, traficul pietonal la a doua jumătate a accesului suprateran al staţiei Pipera va fi închis parţial', se arată într-un comunicat de presă transmis joi.

Potrivit sursei citate, pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel