#metoo. Întâmplare super amuzantă legată de această mișcare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sub hashtagul #Metoo, persoane din întreaga lume povestesc traumele pe care le-au trăit - „Și eu am fost agresat/ă sexual”. În acest context, profesoara Irene Buhăniță a povestit un episod amuzant prin care a trecut.

"Nu vreau sa ridiculizez miscarea #metoo. Cu toatele am avut experiente de toate felurile, unele mai rele decat altele. Dar mi se pare ca victimizarea nu e o solutie. Asa ca eu am sa va povestesc o intamplare mai draguta.


Aveam vreo 18-19 ani si abia ce aparuse (din nou) moda mini prin Bucuresti, iar eu iesisem in oras cu mama sa-mi cumpar ceva, nu mai stiu ce. Aveam o fustita din piele intoarsa (si acum mi-o amintesc pe bunica, croitoreasa mea personala, care intreba cu o figura ingrozita: "Sigur numai 40 de cm, maica?") si eram foarte sigura pe mine. Pe la Romana, pe langa noi a trecut un individ, sa fi avut vreo 30 de ani, nu stiu, pe vremea aia mi se parea batran, era pe bicicleta. S-a intors sa se uite dupa mine si s-a impiedicat de o bordura.

[citeste si]

Si eu si mama ne-am repezit sa-l adunam de pe jos, ca poate se ranise omul, nu? Dar el, de pe marginea trotuarului, inca incerca sa se uite sub fusta mea", a fost mesajul profesoarei Irene Buhăniță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel