#metoo. Gigi Becali intervine: Să facă pușcărie în funcție de demoni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Gigi Becali a intervenit în controversa #metoo, acolo unde mii de femei au povestit cum au fost hărțuite de-a lungul timpului. Becali spune că indivizii care au hărțuit trebuie să facă închisoare în funcție de câți demoni au. 

"Din fericire, fetele mele au o situație mai bună și nu trebuie să își caute un loc de muncă. Altfel, sigur ar da de nemernici de-ăștia. Nu concep ca un bărbat să agreseze așa o femeie, decât dacă are demoni. Dacă ar fi om și nu ar avea demoni, ar face curte unei fete. Eu cred că trebuie legea să rezolve această problemă: trebuie pușcărie. Nu multă, depinde de pericolul pe care l-a făcut, cât de departe s-a dus, sau de câți demoni are. Poată să aibă un demon, sau poate să aibă o legiune. Dacă are legiune, face viol el, nemernicul-nebunul. În funcție de câți demoni ai, stai mai mult în pușcărie. Dacă doar ai făcut avansuri înseamnă că ești handicapat și ești obsedat," a spus Gigi Becali la Antena 3. 

"La mine, dacă se întâmplă, eu nu stau după lege. Eu fac cum am făcut și cu mașina(n.r. -și-a făcut singur dreptate și a fost condamnat). Pentru fetele mele fac orice, stau și 25 de ani în pușcărie," a spus Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel