Data actualizării:
Data publicării:

Meteo & chill. Alexandru Marin, glume despre temperaturile ridicate din România

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: captură Facebook / arhivă personală (de la stânga la dreapta)
Sursa: captură Facebook / arhivă personală (de la stânga la dreapta)
Alexandru Marin este social media manager și consultant politic. A publicat pamflete pe mai multe site-uri de știri. În stilul caracteristic, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre valul de căldură care a lovit România în ultima perioadă.

Începând de luni, şapte judeţe din România, alături de Bucureşti, se află sub avertizare de cod portocaliu de caniculă, cu temperaturi prognozate între 35 și 37 de grade Celsius. În contextul acestor temperaturi extreme, autoritățile recomandă evitarea expunerii prelungite la soare, consumul crescut de lichide și evitarea băuturilor alcoolice sau a celor cu conținut ridicat de cofeină. De asemenea, se recomandă purtarea hainelor lejere și deschise la culoare și folosirea cremelor de protecție solară.

"Încheiem luna iunie 2024 ca fiind cea mai călduroasă din istoria măsurătorilor meteorologice, la acest moment avem 3 grade Celsius abatere termică pozitivă. Depășim recordul înregistrat în 2019 cu 2,5 grade Celsius. Cu siguranță ceea ce urmează pe parcursul acestei săptămâni până duminică va face ca această lună să rămână în acest top, din păcate, confirmând seria recordurilor înregistrate de la începutul anului 2024 și până în prezent, în contextul în care vorbim de schimbări climatice evidente", a precizat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

***

Încercând să facă față caniculei, Nicu Gheară și-a schimbat numele în Nicu Gheață.


***

Nu e greu să lucrezi la Meteo. Trebuie doar să spui că este foarte, foarte, foarte cald.

***

Replică de agățat în București:

— Hai la mine că am aer condiționat.

***

Profitând de curentul "Nostalgia", Gabriel Cotabiță a revenit la modă. Inspiră aspectul afișat de tot mai mulți tineri artiști în această perioadă.

***

Un taximetrist fără prosop la gât este ca berea fără alcool.

***

Interviu de angajare la o firmă de ride-sharing: 

— N-am deschis niciodată aerul condiționat în mașină.

— Sunteți angajat!

***

Meteo în limba latină: "Căldura lex, sed lex".

***

Este atât de cald afară, încât Ion Cristoiu și-a dat vesta jos.

***

Acest articol este un pamflet.

***

Citește și - Încă o poveste cu români în Germania. Alexandru Marin, glume despre primul meci al tricolorilor la EURO 2024; Între muzică și huiduieli. Alexandru Marin, glume despre apariția surprinzătoare a lui Babasha pe scenă alături de Coldplay.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel