Messi revine la PSG după titlul mondial cucerit cu Argentina
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi
Lionel Messi se întoarce la echipa de club, PSG, după ce a câştigat Campionatul Mondial cu Argentina. 

Starul argentinian Lionel Messi, campion mondial cu selecţionata de fotbal a ţării sale, luna trecută în Qatar, a părăsit luni seara oraşul său natal Rosario, din nordul Argentinei, cu destinaţia Franţa, unde urmează să se alăture coechipierilor de la Paris Saint-Germain, a anunţat presa locală, citată de AFP.

Messi a plecat împreună cu soţia sa, Antonela Rocuzzo, şi copiii lor Mateo, Thiago şi Cira, la bordul unui avion privat, care a decolat de pe aeroportul internaţional din Insulele Malvine, conform ziarului La Capital.

Aeronava a decolat la oral locală 22:00 (03:00, ora României) şi urmează să aterizeze pe aeroportul Bourget din Paris la 15:00, ora Franţei (16:00 ora României).

Numeroşi fani s-au adunat în jurul aeroportului pentru a încerca să-şi ia rămas bună şi să-şi facă un selfie alături de idolul lor, însă maşinile private care i-au transportat pe Messi şi pe membrii familiei sale au intrat direct pe pista de decolare.

Argentinianul a profitat de câteva zile de vacanţă alături de familia sa, petrecând sărbătorile de sfârşit de an în ţara sa, înainte de a-l reîntâlni pe coechipierul său Kylian Mbappe de la PSG, pe care l-a înfruntat în finala câştigată de Argentina la loviturile de departajare în faţa Franţei, pe 18 decembrie la Doha.

Săptămâna trecută, antrenorul lui Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, declarase că speră ca Messi să se alăture echipei sale "pe 2 sau 3 ianuarie".

PSG, liderul campionatului Franţei, a suferit duminică prima înfrângere din acest sezon, pe terenul formaţiei RC Lens, ocupanta locului secund în clasament (scor 1-3), etapa a 17-a din Ligue 1, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel