Messi nu se gândeşte încă la retragere: "Vârsta este doar un număr. Mă simt foarte bine competitiv"
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Lionel Messi, celebrul fotbalist argentinian, a afirmat că nu ia în considerare să se retragă din fotbalul profesionist în acest moment și că, la vârsta de 36 de ani, "se simte foarte bine competitiv", chiar dacă nu mai evoluează în fotbalul european.

"Nu mă gândesc la asta. Mi-a fost greu să facă pasul de a părăsi Europa şi de a veni în Statele Unite, dar odată ajuns aici m-am adaptat foarte repede. Trăiesc zi după zi, mă gândesc la moment, nu la ce s-ar putea întâmpla. Vârsta este doar un număr. Mă simt foarte bine competitiv", a afitmat Messi într-un interviu acordat postului argentinian de televiziune America.

Lionel Messi, liderul echipei naționale a Argentinei, a subliniat că sosirea la Inter Miami, echipa condusă de fostul fotbalist englez David Beckham în iulie 2023, a adus o schimbare semnificativă în viața sa. Această experiență îl face să aprecieze mult mai mult timpul petrecut alături de naționala "albiceleste", unde se simte extrem de confortabil în compania colegilor săi.

Să te simţi iubit astăzi este maximum, cel mai bun lucru pe care îl poţi obţine ca sportiv"

"Preţuiesc foarte mult acele momente, pentru că ştiu că mai rămâne din ce în ce mai puţin până se termină totul şi, într-un fel sau altul, o să-mi fie doar de asta", a declarat octuplul câştigător al Balonului de Aur.

"Astăzi, putem spune că suntem cei mai buni pentru că suntem ultimii campioni mondiali, dar asta nu înseamnă că vom câştiga la pas această Copa America. Va fi o competiţie foarte echilibrată, pentru că toate selecţionatele sunt mai complicate. Va fi foarte dificil", a spus căpitanul argentinian.

"Să te simţi iubit astăzi este maximum, cel mai bun lucru pe care îl poţi obţine ca sportiv", a conchis Lionel Messi, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel