Data publicării:

Messi infirmă un transfer la PSG sau Manchester City

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Sport
WhatsApp
Messi neaga un transfer la PSG sau City
Messi neaga un transfer la PSG sau City
Leo Messi va aștepta sfârșitul sezonului pentru a lua o decizie referitoare la viitorul său, susțin jurnaliștii publicației goal.com. Contractul său cu Barcelona expiră în acestă vară.

Jurnaliștii de la Goal susțin că au aflat în exclusivitate că atacantul argentinian Leonardo Messi nu a contactat pe nimeni de la PSG, Manchester City sau orice alt club, pentru a discuta despre un eventual transfer, așa cum susțin mai multe publicații de sport.

În ultima vreme au fost lansate mai multe zvonuri despre plecarea din vară a argentinianului de la Barcelona, pe fondul faptului că în această vară îi expiră înțelegerea cu gruparea catalană. Orice discuții despre un transfer la PSG sunt premature, deoarece Messi nu a avut contact cu clubul francez și nu a vorbit cu niciun jucător și nici cu noul manager Mauricio Pochettino, spun cei de la Goal.

De asemenea, nu a intrat în contact cu niciun reprezentant de la Manchester City - condus de fostul său antrenor de la Barca, Pep Guardiola, dar nici cu alți potențiali pretendenți, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel