Messi, declarație SURPRIZĂ pentru fanii echipei Betis Sevilla
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Messi a marcat un hat-trick împotriva lui Betis în victoria Barcelonei cu 4-1 pe Benito Villamarín, iar fanii echipei gazdă l-au ovaționat în picioare după al treilea gol.

Lionel Messi a făcut câteva declarații după victoria Barcelonei în fața lui Real Betis, duminică seară. A marcat un hat-trick, al patrulea în acest sezon și cel de-al 33-lea în La Liga, dar a fost al treilea care a impresionant, remarcă As, cotidianul spaniol. Iar fanii Real Betis Sevilla veniți pe stadionul Benito Villamarin l-au aplaudat.

Argentinianul l-a învins pe portarul Pau Lopez dintr-un unghi aproape imposibil și fanii echipei gazdă l-au aplaudat instantaneu pe Messi pentru 'geniul' de care a dat dovadă, remarcă jurnaliștii spanioli.

Mesi a reacționat surprinzător după meci, declarând că: "Nu imi amintesc să mai fi fost aplaudat până acum pentru un gol chiar de fanii echipei rivale", a declarat el pentru Movistar.

El a fost întrebat dacă a mai realizat vreodată un gol atât de frumos, iar el a răspuns: "Nu stiu, am avut noroc că au intrat în plasă, dar peste toate, am obținut cele trei puncte. Știam că este o oportunitate să punem o distanță între noi și Atletico și nu puteam să dăm greș”.

Argentinianul a marcat de trei ori in victoria de la Sevilla, însă ultima reușită a partidei a ridicat întreg stadionul în picioare. Fanii lui Betis l-au aplaudat pe argentinian și s-au alăturat fanilor catalni, strigând alături de aceștia: "Messi, Messi, Messi".

Citește și:

Atletico Madrid. Diego Simeone, decizie după eliminarea echipei sale

Liga Campionilor. BARCELONA - LYON Rezultat final

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel