Messi, criticat dur de un fost jucător al lui Ajax şi Real Madrid: Merge uneori pe teren. Nu ţi-e ruşine?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Lionel Messi este criticat din nou după ce PSG a fost învinsă de Manchester City în Liga Campionilor. 

„Mă întristează. E o chestiune de voință. Vrei sau nu. Messi este extrem de căutat și nu marchează și nici nu pasează decisiv, a făcut un meci foarte slab. Neymar are mai mult, privirea aia deschisă. Vede mai mult el, Mbappe la fel. Într-un fel, Messi nu ajută. 

Când îl vezi pe Cristiano Ronaldo, de exemplu, știu că sunt două tipuri de jucători complet diferiți. El se luptă și vrea să ducă echipa la alt nivel. Messi merge uneori pe teren și gândesc: 'Nu îți este rușine?' Începe să mă enerveze Messi. E păcat de asta, pentru că nu se va mai naște un astfel de jucător. A început cu Ronald Koeman. În realitate a fost o muncă negativă și asta nu e bine la un jucător precum Messi”, a spus olandezul Rafael Van der Vaart, citat de Sport.ro. 

Messi a promis că va reveni la FC Barcelona 

"Xavi cunoaște foarte bine clubul, a trăit aproape toată viața la Barcelona. Este foarte respectat de fani și de jucători. O să fie un idol pentru jucătorii tineri din club. Sunt sigur că echipa va începe să crească.

L-am felicitat pe Xavi după ce a preluat echipa, îi țin pumnii. Dacă mă voi întoarce să joc la Barcelona? Într-o zi mă voi întoarce la Barcelona, pentru că e casa mea și acolo vreau să trăiesc.

Dacă aș putea ajuta clubul pe viitor, cu siguranță mi-ar plăcea să mă întorc", a spus Messi, pentru Marca.

Messi a jucat la Barcelona 21 de ani, perioadă în care a câştigat 6 baloane de AUR. 778 de meciuri, 672 de goluri și 301 pase decisive a strâns Messi la prima echipă a catalanilor. 

Messi a plecat de la Barcelona în lacrimi 

Lionel Messi a vorbit despre momentul în care a primit vestea că nu va rămâne la FC Barcelona în acest sezon. Conform Marca, argentinianul de 34 de ani a fost forțat să plece de pe Camp Nou din cauza situației financiare a clubului, iar acest lucru l-a rănit groaznic, chiar dacă și-a găsit o nouă echipă, PSG.

„Tatăl meu a venit acasă să-mi dea vestea”, a transmis Lionel Messi, într-un interviu. „El fusese să se vadă cu președintele Laporta și când a revenit mi-a zis că voia să mă pregătească înainte să le spună Antonelei și copiilor. Când i-am zis am început să plângem, eram foarte supărați și apoi ne-am consultat să vedem cum le zicem și copiilor” a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel