Mesajul propagandiștilor ruși pentru Europa, de Anul Nou: „Vă place sau nu, Rusia se extinde”/ video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
' / Sursa foto Agerpres
' / Sursa foto Agerpres
Propagandiștii ruși au transmis, în noaptea dintre ani, că „Rusia se extinde”, indiferent dacă acest rezultat este sau nu pe placul europenilor.    

Jurnalista Julia Davis de la Daily Beast, a prezentat imagini de la televiziunea de stat a Moscovei, în cadrul cărora propagandiștii Kremlinului susțineau că Occidentul a încercat să „distrugă Rusia”, scrie Sky News.

În timpul emisiunii, un bărbat spune: „În cursul anului trecut, Occidentul a încercat să distrugă Rusia. Ei nu și-au dat seama că, în compoziția lumii, Rusia este structura de rezistență. Da, domnilor, fie că vă place sau nu, Rusia se extinde”.

Sărbătoarea specială de Anul Nou a inclus și o serie de spectacole muzicale, în timp ce publicul a fost văzut aplaudând, râzând și zâmbind.

Discursul lui Putin de Anul Nou:

"A fost un an al deciziilor dificile, necesare, cei mai importanți pași către obținerea suveranității depline a Rusiei și consolidarea puternică a societății noastre", a spus el și, de asemenea, a numit anul 2022 "un an al unor evenimente cu adevărat schimbătoare, fatidice".

Aceste evenimente, a spus el, "au devenit granița care pune bazele viitorului nostru comun, adevărata noastră independență".

"Astăzi luptăm pentru asta, ne protejăm poporul în propriile noastre teritorii istorice, în noile entități constitutive ale Federației Ruse, construim și creăm împreună", a mai spus președintele rus.

"A fost un an care a pus multe în locul său, a separat în mod clar curajul și eroismul de trădare și lașitate, a arătat că nu există o putere mai mare decât iubirea pentru familia și prietenii, loialitatea față de prieteni și camarazi, devotamentul față de patria sa" a continuat Putin.

"De ani de zile, elitele occidentale ne-au asigurat ipocrit de toate intențiile lor pașnice, inclusiv de a rezolva cel mai dificil conflict din Donbas. De fapt, au făcut tot ce le-a putut pentru a-i încuraja pe neonaziști care au continuat să desfășoare acțiuni militare deschise teroriste împotriva civililor republicilor populare Donbas", a mai spus Putin în noaptea de Revelion.

"Occidentul a mințit în legătură cu pacea, dar se pregătea de agresiune, iar astăzi recunoaște în mod deschis acest lucru fără jenă. Și folosesc cinic Ucraina și oamenii săi pentru a slăbi și a diviza Rusia. Nu am permis niciodată nimănui și nu vom permite nimănui să facă asta", a mai afirmat Putin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel