Mesajul lui Mircea Badea după ce ministrul Energiei din Elveția a recomandat dușul în doi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea a comentat propunerea ministrului elvețian al Energiei, care a recomandat dușurile în doi.

„Duș în doi - tema zilei. Eu nu vreau să ironizez această idee extraordinară venită de la ministrul Energiei din Elveția. Toată lumea a ironizat. Pe lângă faptul că am văzut tot felul de naționaliști, dar noi avem, în România, tot ce ne trebuie, deci noi avem, e totul clar, nu e nicio problemă. Și dacă s-ar fi pus problema la noi, în România, noi ieşim bine oricum. Conform statisticilor, lumea în România nu prea face duş nici în unu, dar în doi. Nu face deloc. Nu se spală lumea pe dinţi în România. Când tragem linie la statistică, suntem pe ultimul loc la consumul de pastă de dinţi şi de săpun. 

Deci noi economisim demult, asta aş vrea să-i spunem doamnei din Elveţia, bateţi la uşi deschise. Stăm aşa şi ne este foarte bine”, a comentat, în stilul caracteristic, Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3.

Amintim că ministrul Energiei din Elveția, Simonetta Sommaruga, recomandă dușul în doi și respinge criticile la adresa campaniei lansate pentru economisirea energiei electrice. Ea recunoaște că, deși dușul în doi după o anumită vârstă nu mai este „confortabil”, propunerea trebuie luată foarte în serios,

Mugur Ciuvică, comentarii

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a intervenit telefonic la Antena 3, la emisiunea News Hour with CNN, unde a comentat recomandarea ministrului din Elveția:

„În general, în mod absolut surprinzător, mie mi se pare că pe tema asta cu energia, Guvernul din România pare printre cele mai sănătoase la cap din Europa. Până la urmă, au luat măsurile alea cu plafonarea, compensarea și dubla impozitare (...). Nu știu ce bonificații vrea să mai dea acum, că există deja bonificațiile în sensul în care cine consumă foarte puțin curent, până în 100 kwt plătește mai puțin, cine consumă mai mult, plătește ceva mai mult, cine depășește 300 de kwt, plătește prețul pieței. Aia e bonificația (...). Nu știu, cu indicațiile astea... Nu vorbesc de doamna aia, care pare că e pierdută în spațiul energetic”, a spus Mugur Ciuvică. Mai multe, AICI!

Citește și...

Banciu: „99% din femeile pe care le-am cunoscut își doreau să fie plesnite”. Reacția lui Badea

Radu Banciu a afirmat, în emisiunea „Fotbal All Inclusive” de la Prima Sport, că 99% din femeile pe care le-a cunoscut „își doreau să le mai și plesnești din când în când”. Mircea Badea a comentat subiectul.

„Avem titlul Radu Banciu, derapaj în direct la TV: 99% dintre femeile pe care le-am cunoscut asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când. Pe lângă faptul că eu cred că este o exagerare statistică majoră. Asta cu la sută... (...) Aici, totuși, înainte de orice, mi se pare un derapaj statistic”, a spus Mircea Badea, duminică seară, la Antena 3.

„Vrea să fie și el Buhnici”, a continuat Mircea Badea. „Vrea să iasă cumva, în sensul să iasă și în legătură cu el o tevatură, un scandal, să se dea breaking news, ceva, să se sesizeze o instituție. Să fie băgat în seamă de societate, cum l-a băgat pe alt nimeni în drum. Pentru mine, iertați-mă, îl susțin pe Buhnici, dar e nimeni în drum, în lumea mea nu există, și cred că e o lume relativ realistă”, a spus Mircea Badea.

„Radu Banciu... Deci, este un strigăt de ajutor, un strigăt de disperare, vrea să fie băgat în seamă cum a fost băgat în seamă și Buhnici. Uite, eu îl ajut. Adică, după modestele mele puteri, îl ajut. Vă rog frumos, dacă se poate, să reacționați și în legătură cu ce a spus domnul Banciu”, a mai zis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel