Mesajul halucinant al unui oficial rus: Bucureştiul, pământ rusesc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mesajul halucinant al unui oficial rus: Bucureştiul, pământ rusesc / Foto: Pixabay, de Arvid Olson
Mesajul halucinant al unui oficial rus: Bucureştiul, pământ rusesc / Foto: Pixabay, de Arvid Olson
Un oficial rus susține că Bucureştiul este pământ rusesc.

Kirill Stremousov, unul dintre cei mai cunoscuți oficiali ruși instalați în regiunea Herson, afirmă într-un mesaj video delirant că Bucureştiul şi de altfel întreaga lume este pământ rusesc.

"Văd munţi şi văi. Văd râuri şi câmpuri. Acestea sunt întinderile Rusiei, aceasta este patria mea mamă. Văd Praga şi Varşovia, Budapesta şi Bucureştiul. Aceasta este naţia rusească. Câte locuri îndrăgite sunt aici!", exclamă Stremousov.

"Văd pagode în Sri Lanka, văd Coreea şi China. Oriunde conduc un tanc este tot pământul mei iubit! Văd râul Amazon, văd şi crocodili! Este pământ rusesc, este patria mea mamă! În apropiere sunt piramidele, curg apele bogate ale Nilului, spălând un mal rusesc. Ruşii mei, sunt mândru de voi!”, continuă oficialul instalat de ruşi în teritoriile ocupate din regiunea Herson aflată în sudul Ucrainei. "Văd Washingtonul într-o vale, văd Dallasul şi Texasul! Cât de plăcut este să bei cvas (n.r. o băutură fermentată făcută din secară sau pâine de secară) gustos aici în Rusia! Soarele răsare asupra oraşului Sydney, un ornitorinc înoată într-un iaz! Imnul începe să răsune într-un difuzor! Îmi voi începe ziua cu imnul rusesc!", mai spune euforic acesta.

"Întreaga lume îi iubeşte pe ruşi"

"Uitaţi nişte indieni care fumează o pipă şi mi-o oferă", afirmă Stremousov în timp ce în spatele său poate fi văzut un steag cu o svastică pe ea, simbolul având altă conotaţie în India decât cea cunoscută în Europa şi Occident. "Întreaga lume îi iubeşte pe ruşi în patria mea mamă", îşi încheie oficialul rus mesajul.

"Este cu adevărat unul dintre cele mai bizare lucruri pe care le-am văzut vreodată", afirmă jurnalistul Francis Scarr de la BBC cu privire la înregistrarea video, scrie Ziarul de Iași, citând defapt.ro.

Generalul Cristian Barbu: Tancurile ruşilor, ca Dacia 1300

Generalul Cristian Barbu afirmă că tancurile folosite de armata rusă reprezintă un dezavantaj în războiul din Ucraina şi le-a asemănat pe acestea cu Dacia 1300.

"E posibil ca în partea Hersonului, în partea aceasta de sudvest a teritoriilor ocupate de ruși, să asistăm chiar la o poziționare în timp scurt a forțelor ucrainene chiar pe malul Niprului și să elibereze chiar capitala regiunii Herson. Lucrul acesta ne va da speranța ca probabil către primăvară să poată să atace chiar Crimeea, dacă nu cumva lucrurile se vor complica până atunci. Ucrainenii probabil că se orientează către atacul pe partea de sud, unde vremea probabil că va fi bună timp îndelungat și le va permite chiar un acces, de ce nu, în Crimeea”, a declarat gen. Cristian Barbu. 

"Calitatea armamentului e avantajul ucrainenilor, ei au și avantaj numeric. Chiar dacă rușii încearcă să modernizeze vreo 200 de tancuri T72, e un fel de frecție la piciorul de lemn. Pentru că tancul T72, indiferent de cât de mult l-ai moderniza, tot are vulnerabilități. E ca și când noi la o Dacie 1300 i-am mai pune niște faruri, i-am pune navigație pe ea, dar până la urmă ea tot Dacie este", a mai spus generalul, citat de Adevărul. Vezi mai multe despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel