Data publicării:

Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Ilie

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Ilie / Foto: Pixabay
Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Ilie / Foto: Pixabay

În articol găsești mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Ilie.

Potrivit statisticilor Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date peste 127.000 de români își sărbătoresc onomastica în 20 iulie, de Sfântul Prooroc Ilie, scrie Ziarul Unirea. Dintre cei 127.370 de români sărbătoriţi de Sfântul Ilie, 111.685 sunt bărbaţi, iar 15.685, femei, a precizat MAI.

Majoritatea românilor care îşi sărbătoresc onomastica în această zi, respectiv 105.819, poartă numele de Ilie, alţi 3.304 – Iliuţă, iar 2.187- Lică.

De asemenea, alte 275 de persoane se numesc Eliade, 84 – Ilieş, 15 – Iliuş, iar una – Iliev. Dintre femeile care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ilie, 14.750 se numesc Ilinca, 839 – Eliana, iar 96 – Ilia.

Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Ilie

1. "La mulți ani de Sfântul Ilie! Fie ca acest sfânt protector să aducă în viața ta lumină, speranță și sănătate!"

2. "La aniversarea numelui, Sfântul Ilie să fie acolo pentru a veghea asupra ta și pentru a-ți călăuzi pașii în fiecare zi a anului. Fie ca viața ta să fie presărată cu împliniri, sănătate deplină și multă fericire alături de cei dragi. Să strălucești ca un făclier al speranței în viața celor din jur și să aduci zâmbete pe chipurile tuturor. La mulți ani cu dragoste și bucurie!"

3. "Sfântul Ilie să vegheze mereu asupra ta și să îți aducă bucurie în suflet și zâmbet pe buze! La mulți ani!"

4. "În ziua de Sfântul Ilie, îți doresc să fii protejat de orice greutăți și să ai parte de izbânzi în toate acțiunile tale! La mulți ani fericiți!"

5. "În ziua de Sfântul Ilie, îți trimit cele mai sincere urări de bine! Fie ca puterea și înțelepciunea acestui sfânt să te însoțească în fiecare pas al vieții tale. Să ai mereu curajul să înfrunți provocările și să descoperi frumusețea în lucrurile simple. Sărbătorește cu veselie și cu gândurile îndreptate către visurile tale. La mulți ani minunați și cu realizări mărețe!"

6. "Fie ca Sfântul Ilie să îți lumineze calea în viață și să îți ofere putere și înțelepciune în fața tuturor provocărilor. La mulți ani!"

7. "În această zi specială, îți doresc să fii înconjurat de iubirea celor dragi și să primești daruri de la Sfântul Ilie! La mulți ani!"

8. "În acest moment special al anului, când Sfântul Ilie își întinde mâna protectoare către tine, îți urez să fii încărcat de bucurie și încredere în viitor. Să ai parte de sănătate, iubire din belșug și împliniri pe toate planurile. Fie ca fiecare zi să fie un prilej de a învăța, de a crește și de a fi mai bun. Sărbătorește în armonie și alături de cei dragi. La mulți ani cu dragoste și căldură în suflet!"

9. "Sărbătorim astăzi pe Sfântul Ilie, un moment de binecuvântare și armonie. Fie ca tot ceea ce îți dorești să devină realitate! La mulți ani!"

10. "Fie ca Sfântul Ilie să îți deschidă porțile norocului și să îți aducă împliniri în toate planurile tale! La mulți ani cu sănătate și fericire!"

"11. În ziua de Sfântul Ilie, să primești bucurii neașteptate și să fii înconjurat de prieteni adevărați! La mulți ani cu împliniri!"

12. "De Sfântul Ilie, să te simți înconjurat de binecuvântări și să ai parte de o sărbătoare plină de magie și frumusețe. Sărbătorim nu doar numele tău, ci și tot ceea ce ești tu: un prieten de nădejde, un om cu suflet mare și o persoană de încredere. Fie ca fiecare dorință pe care o rostești în această zi să devină realitate. La mulți ani cu prosperitate și fericire!"

13. "Sfântul Ilie să îți lumineze drumul și să îți aducă prosperitate, succes și iubire în viața ta! La mulți ani fericiți!"

14. "Fie ca ziua de Sfântul Ilie să fie presărată cu zâmbete, dragoste și momente de neuitat! La mulți ani cu bucurii nelimitate!"

15. "În ziua de Sfântul Ilie, vă urez să ai parte de o explozie de bucurie și de momente memorabile alături de cei dragi. Fie ca această sărbătoare să te inspire și să te încarce cu energie pozitivă pentru tot restul anului. Să îți găsești împlinirea în ceea ce faci și să ai parte de reușite pe măsura așteptărilor tale. Sărbătorește cu inima deschisă și zâmbește necontenit! La mulți ani cu iubire și sănătate!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel