Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfânta Maria Mică 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfânta Maria Mică 2022 / Foto: Pixabay, de Dean Moriarty
Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfânta Maria Mică 2022 / Foto: Pixabay, de Dean Moriarty
În articol găsești mesaje de "La Mulți Ani" de Sfânta Maria Mică.

Sfânta Maria Mică este prima sărbătoare din Noul An Bisericesc care marchează începutul toamnei și una dintre cele mai importante sărbători pentru creștinii ortodocși. Această zi este prilej de sărbătoare pentru aproximativ 2 milioane de români. Numele Maria provine din ebraică și înseamnă “Copil dorit” (Miryam). În această zi se mai sărbătoresc și nume derivate din Maria precum Anamaria, Mari, Meri, Mărioara, Măriuță, Mărită, Mariana, Marilena,Marina, Marinela, Marieta, Marica, Mărită, Marusia, Măriuca, Maricica, Mia, Maia, Mită, Mimi, Mioara, Marian, Marin, Marinuș, Marinică.

Prin urmare, pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică, ar fi bine să îi vizitați pe cei dragi sau să le trimiteți măcar un mesaj de la "La Mulți Ani" pentru a-i felicita de ziua numelui.

Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfânta Maria Mică 2022

1. De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!

2. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioara Maria al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viata mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simți o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!

3. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

4. De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

5. Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

6. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

7. De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

10. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!

11. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porți, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească pașii si sa-ti lumineze calea!

12. Este o zi când poți învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. Este ziua numelui tău! La Mulţi Ani, Maria!

13. Felicitări, dragul meu cu ocazia acestei zile. Îți urez sa fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

Sfânta Maria Mică 2022. Cum să te rogi - Poți aduce în viața ta binecuvântări!

Sfânta Maria Mică 2022. De praznicul Nașterii Maicii Domnului ne putem ruga pentru a aduce minunile în viața noastră! Minunile apar în fiecare zi în viața noastră, mai ales în zilele în care le chemăm prin rugăciune. De sărbătoarea Sfintei Maria Mici există o rugăciune puternică care ne poate pune viața pe calea cea dreaptă, spunându-se că este făcătoare de minuni. Vezi AICI rugăciunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel