Mesaje de la îngeri pentru zodii. Cu ce vine luna decembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Darrell Fraser)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Darrell Fraser)
Îngerii îți livrează mesaje unice și speciale în ultima lună a anului 2022. Iată ce cale îți arată și cum închei acest ciclu, pentru un nou început!

Datorită sărbătorilor care urmează, mesajele îngerilor au legătură și cu spiritualitatea. Sunt trei mesaje esențiale, pe care merită să le reții, care se aplică tuturor zodiilor și ascendentelor.

1. Primul mesaj al îngerilor pentru luna decembrie 2022 este acesta: Probabil că te simți împovărat și mereu ocupat. Ar trebui să revii la tine însuți, să te conectezi cu sinele și să nu fugi de această întâlnire esențială. Ca să începi cu bine noul an, îngerii îți spun să scapi de poverile și de grijile pe care le-ai acumulat pe parcursul timpului. Chiar dacă au apărut probleme sau necazuri, acesta nu trebuie să devină un mod de viață. Mai ales într-un moment atât de important, când urmează 2023 și ai putea să începi totul de la zero. Încearcă să nu schimbi atât de mult ce se întâmplă în exteriorul tău, ci în interior. Fă pace cu tine însuți și încearcă să închei acest capitol, al suferinței, indiferent de momentele prin care ai trecut.

2. Al doilea mesaj al îngerilor pentru decembrie începe cu următoarea afirmație: Întreabă-te care este mesajul tău pentru cei din jur. Ce vrei să spui lumii? Poate ai avut nevoie să stai mai retras și să nu pui pe tavă acest mesaj, dar va face diferența. Poate este vorba despre un dar pe care l-ai ținut prea mult ascuns și acum merită să-l expui în fața tuturor. Vei vedea că te simți chiar eliberat și mândru că poți să împărtășești cu alții ideile tale mărețe. Dacă nu ții neapărat să faci asta, este o lună bună pentru a începe un proces de vindecare, indiferent de zodie sau de ascendent. Totul ca să pășești cu bine în 2023.

3. În final, ultimul mesaj al îngerilor te îndeamnă să aduci unitate și bună dispoziție în decembrie. Când pășești într-o încăpere, ești cel care îi unește pe cei prezenți și atrage atenția. Fă-i pe cei din jur să se simtă confortabil și discută cât mai mult cu apropiații. Fă-i să se simtă iubiți, indiferent de culoare, de religie sau de vârstă. Te bucuri de darul dragostei, pe care ești îndreptățit să-l împărți cu ceilalți, mai ales cu cei singuri sau cu probleme. Bunătatea și dragostea sunt cadouri pe care ar fi bine să nu le ții ascunse, ci să le oferi cu inima deschisă în decembrie. Bineînțeles, folosește-te de aceste mesaje mai întâi pentru tine. Iubește-te mai mult și ascultă-te mai mult, ca să poți oferi același lucru.

Începe și încheie această lună prin afirmația: Mă iubesc, mă iert și mă accept.

Cum poți comunica cu îngerii

Îngerii îți pot schimba viața în bine; ei creează o energie pozitivă în viața ta care aduce fericire și mulțumire. Dar cum putem accesa această minunată abilitate a îngerilor? În primul rând, trebuie să credem în ei. Dacă crezi în îngeri, le este mai ușor să-și lucreze magia în viața ta, deși nu este întotdeauna ușor să crezi în ceva ce nu poți vedea și simți.

Aici intervine imaginația. Imaginația este un dar divin și, imaginându-ți un înger, îi faci mai ușor manifestarea în viața ta. Imaginându-vă în mod constant un înger, deschideți calea către realitatea îngerilor pentru a vă aduce iluminarea conștiinței. După puţin timp, îngerul va apărea în mintea ta fără niciun efort din partea ta. Vei fi conștient că îngerii sunt reali și veți crede în ei.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel