Mesajul primit de Adriana Stoicescu: Aruncați fumigene periculoase!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
foto Facebook
foto Facebook
Judecătoarea Adriana Stoiescu a publicat  un mesaj pe care l-a primit recent. 

Iată mesajul pe care l-a primit judecătoarea Adriana Stoicescu şi l-a publicat pe Facebook: 

"Doamnă, trebuie să recunosc că îmi sunteți simpatică. Chiar dacă manipulați in continuare, chiar dacă m-ați pârât în secunda doi la luju.ro (și aceștia în mod ciudat ... sau nu, v-au martirizat în secunda trei, așa cum de altfel cred că vă doreați) și chiar dacă în continuare jigniți un întreg sistem judiciar prin faptul că nu spuneți adevărul și aruncați niște fumigene periculoase.

Îmi sunteți simpatică pentru că aveți o figură foarte tristă și asta provoacă în majoritatea cazurilor compasiune deoarece de regulă sunt tragedii mai mici sau mai mari în spatele unei figuri triste.

Ați văzut bineînțeles ce reacții ați stârnit. De ură împotriva sistemului judiciar. De preaslăvire a dvs, ceea ce vă prea mulțumește. Like-uri și tot tacâmul. Și bineînțeles implorări să continuați să țineți stindardul. Dar și îndemnuri de demascare a ticălosului care și-a permis să pună pumnul în gura unui magistrat ca dvs care spune Adevărul și Legea.

Dacă înainte mă durea în colț cu privire la ce funcții candidați dvs (șef de scară sau orice vă doriți), acum mă doare tot acolo, dar sunt convins că veți candida și martirizarea aceasta scontați că vă ajută.

Abureli, generalități și fumigene poate lansa oricine. Dar de la un magistrat se așteaptă la mai multă concretețe și rigoare. Sau cel puțin eu. Gândiți-vă la magistrații onești pe care i-ați jignit și la cum încearcă ei să scoată castanele din foc și din cauza unor intervenții (necugetate aș spune) a dvs. Adică să repare imaginea justiției în fața unor cetățeni care vă citesc și vă cred deși nu le oferiți nimic concret. Magistrați care sunt priviți cu circumspecție sau chiar teamă deși nu au greșit cu nimic însă fac parte din categoria pe care dvs ați denigrat-o.

Vă dau un sfat: dacă tot vreți atenție și apreciere virtuală, inventați dvs un cont pe fb care să vă atace în mod real și grav și apoi să vă plângeți cu succes. Nu folosiți reacția mea pe care ori o răstălmăciți cum vă convine ori nu înțelegeți mesajul real. Asta ca să vă mai descrețesc fruntea".

"Ii multumesc domnului procuror. Pentru ironie, dispreţ, superioritate. Pentru lecţiile de viaţă şi deontologie. Iar cei care vă gandiţi să comentaţi sau să daţi like'uri...poate ar fi mai bine să nu o faceţi", a comentat, la finalul postării, Adriana Stoicescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel