Mesaj pentru profesorul Țepeluș după mitingul PSD: Iertați-ne! Unii am făcut Hasdeul degeaba
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Țepeluș
Țepeluș
Până mai ieri, unii propagandiști arătau că la mitingul PSD au venit doar oameni de la țară, fără dinți în gură și ”drojdieri”.

Și totuși, în Piața Victoriei au fost și doctori, persoane care au o carieră greu de clintit indiferent de faptul că au în CV și calitatea de membru PSD. Dar ce ne pasă? Sigur e penal sau va fi, căci așa ne învață unii - orice PSD-ist se naște sau devine penal orice ar face. O domnișoară, nu i-am reținut numele, l-a făcut praf și pulbere pe marele profesor Laurențiu Țepeluș de la Colegiul Național B.P. Hasdeu, o instituție de top, la nivel național, care scoate, pe bandă rulantă, olimpici și oameni de viitor. Unora dintre ei le-a predat și le predă și profesorul PSD-ist. 

Așa cum vă spuneam, o fostă elevă s-a pus pe scris și l-a făcut pe Laurențiu Țepeluș în fel și chip. A vorbit în numele tuturor hasdeenilor și a început să arunce cu lături într-unul dintre profesorii care au ajutat-o să ajungă cine este. Habar nu am cine i-a dat funcția de purtător de cuvânt. Pe mine sigur nu mă reprezintă și, cu siguranță, nici pe alții.

„Noi ne declarăm nihiliști, domnule profesor Tepeluș Laurențiu și considerăm că o "moralitate adevărată", cea pe care ați promovat-o nu există. În timp ce elevi ai Hasdeului erau în stradă nemulțumiți de corupția care și-a întins tentaculele precum o caracatița peste țara asta a noastră și care incearcă să ne impună numai pseudoconducători și reprezentanți, dumneavoastră erați în stradă apărându-i.

Dacă dumneavoastră, profesorul Hasdeului, sunteți în asentiment cu o grupare, că nu-l pot numi partid, ai cărei membri nu au măcar bunul simț de a vorbi corect gramatical, ne fură și ne vând țara, minimalizează rolul educației și al gândirii, atunci noi, foști și actuali elev ai Hasdeului, spunem NU. #HasdeulspuneNUcoruptiei”, este mesajul fetei revoltate de faptul că PSD mai are și oameni de calitate, cu doctorate, cărora nu prea ai ce să le reproșezi. Oricum, mă așteptam la un comentariu inteligent de la o fostă hasdeeancă, mă așteptam la mai mult decât un text de lozinci. În plus, nu este normal să pui la zid un om pentru opțiunile sale politice. Laurențiu Țepeluș nu face politică în colegiu. 

Unii vorbesc despre reformarea partidelor, dar au o problemă când oameni cu doctorate se înscriu în politică. Și cel mai trist este că o astfel de gândire păcătoasă și periculoasă vine din partea unei tinere care a trecut prin unul dintre cele mai prestigioase colegii din România... Și poate asta nu ar fi nimic dacă fosta elevă nu ar fi vorbit în numele unor generații întregi de hasdeeni. Iertați-ne, domnule profesor! Unii am făcut Hasdeul degeaba!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel