Mesaj emoționant al Alexandrei, fiica mijlocie a lui Becali
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Alexandra, fiica mijlocie a lui George Becali,  a postat un mesaj emoționant adresat prietenilor de pe Facebook prin care îi roagă să înceteze a-i mai pune întrebări despre tatăl său.

Gigi Becali este foarte atașat de fetele sale, iar grija față de familie a fost principala preocupare a sa. Mesajul său pentru familie a fost de a merge în fiecare duminică la biserică, dar în același timp le-a interzis să-l viziteze la închisoare.

Potrivit wowbiz.ro, Alexandra, fiica mijlocie a patronului Stelei, a postat pe Facebook un mesaj în care îşi roagă prieteni să nu îi mai pună întrebări referitoare la tatăl său. "Toate întrebările… nu au niciun răspuns… vă rog nu îmi mai scrieţi pe chat… Vă mulţumesc pentru mesajele frumoase, dar nu îşi au rostul în momentul de faţă", a scris Alexandra Becali.

 Alexandra are 16 ani şi este elevă în clasa a X-a la Liceul IL Caragiale. Teodora, fiica cea mare, are 17 ani şi este elevă în clasa a XI-a la acelaşi liceu, iar  Cristina, cea mai mică dintre cele trei fiice ale lui Gigi Becali, are 12 ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel