Mesaj dur pentru părinți, după ce corpul unui bebeluș a fost găsit pe plajă: ”Dacă faceți copii, să îi creșteți”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: captura video @Observator News
FOTO: captura video @Observator News
Bărbatul care a găsit sacul în care se afla corpul bebelușului a transmis un mesaj dur părinților.

Bărbatul care a găsit duminică dimineață, pe plaja din Eforie, cadavrul unui nou născut a avut un mesaj dur pentru cei care recurg la metode drastice pentru a scăpa de copiii lor nou născuți și asta în contextul în care România se află pe primele locuri în privința mamelor minore sub 14 ani, dar pe ultimele în ceea ce privește educația pentru sănătate, care include și educația sexuală.

Potrivit Ziua de Constanța, bărbatul se afla în concediu la mare, alături de soție, când a descoperit săculețul închis cu corpul bebelușului, mai mult, spune acesta, experiența pe care a trăit-o îl va marca toată viața.

”Eu am găsit copilul și am anunțaț oamenii de la plajă. Copilul l-am găsit într-un săculeț închis. Sunt în concediu cu soția. L-am văzut în jur de ora 09.00 dimineața. Vreau să las un mesaj celor tineri: Dacă faceți copii, să îi creșteți. Foarte trist!”, a fost mesajul dur al bărbatului.

Modul în care bebelușul a fost abandonat aduce foarte mult cu multiplele situații în care oamenii aruncă puii de animale, pisoi sau căței, în pungi legate la gură, fără a le mai acorda nici măcar o șansă la viață.

”S-a stabilit că este vorba despre un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, citată de Observator News.

Citește și: Labrador, salvat după ce a fost lăsat să moară într-o maşină încuiată, timp de 3 zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel