Mesaj de la un ”fost prieten” pentru Traian Berbeceanu. Culise distrugătoare: Adevărul e mai presus de orice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Polițistul Claudiu Ionescu, apropiat de Traian Berbeceanu, a scris un mesaj dur la adresa consilierului ministrului Marcel Vela. 

Claudiu Popescu scrie despre ”mărirea si decăderea unui zeu” și i se adresează lui Traian Berbeceanu ca unui ”fost prieten”. 

”Mii de polițiști si pensionari militari si-au pus speranțele în tine, crezând ca odată ajuns acolo vei reforma ministerul și vei face dreptate pentru toți. S-au înșelat amarnic, acel Cattani de România e doar o poveste, scrijelită de un fost polițist într-o carte care s-a vândut bine. Naivii nu știu dedesubturile. Nu ești decât un lacheu ce-i duce zilnic cafeaua lui Vela, care te-a luat în ograda doar pt PR. Tu știi asta, dar ego-ul ti-a spus că așa revii în atenția publică și vei putea poate pune presiune pe judecătorii ÎCCJ să scapi de inculpare.” scrie Claudiu Popescu, pe Facebook. 

El susține că Traian Berbeceanu i-a spus, ultima dată, că are ca scop reformarea poliției, însă, în schimb, s-a pensionat pentru a prinde ”pensia babană de șef” și ”te-a durut în cot de fosta ta echipă, care s-a destrămat în 4 zări. Iar despre reformarea poliției am văzut ce ai făcut în 6 luni, de când ești șef de cabinet: NIMIC.”

”Oare știe lumea ca faptele pentru care ești inculpat se prescriu în 2 ani și vei lua 100.000 de euro drepturi salariale neacordate? Tu cu Mureșan, Cean și Munteanu, cei care te-au băgat la zdup?” a scris fostul prieten al lui Berbeceanu. Polițistul spune că totul a fost o reglare de conturi, pentru putere, însă el și-a dat seama mult mai târziu de asta. Se declară dezamăgit pentru că a crezut în Traian Berbeceanu, după cum scrie. Bărbatul susține că a pierdut totul pentru a-l sprijini pe Berbeceanu, inclusiv funcția. 

Despre ascensiunea lui Traian Berbeceanu, el susține că a terminat o ”facultate obscură în Petroșani”, a scris la un ziar local și apoi s-a angajat direct în poliție, tatăl său fiind adjunct la circulație, intrând sub aripa viitorului socru. 

A încercat să intre în USR?

Claudiu Ionescu acuză și ”lipeala” politică. El scrie că, deși acum Berbeceanu s-a lipit de PNL, în trecut s-a pus pe afiș cu un prieten de la Pro România, în speranța că PSD îl va ajuta în instanță, conform acuzațiilor lui Claudiu Ionescu, care mai susține: ”La sfârșitul lui 2019 te-ai întâlnit cu o protejata de-a lui Barna, negociind cu ea intrarea în USR. Auzind ca are probleme cu mine te-ai apucat să îndrugi prostii, ca mi-am bătut fosta soție si am dat-o afară din casă. Și multe alte mizerii... Trebuie să știi ca niciodată nu am lovit o femeie și era doar problema noastră si nu a ta.”

Îl acuză pe Berbeceanu că a scris, în cartea sa, că nu-l cunoștea: ”Dar chiar așa, Traian, nu mă cunoșteai?”, amintind de momente încă din 2006. Claudiu Ionescu spune că a ieșit în stradă ca să apere toți polițiștii abuzați.

După mai multe acuzații de culise, Claudiu Ionescu conchide:  ”Dar poate ai onoare și îți dai demisia. Adevărul e mai presus de orice. Cu drag, fostul tău prieten.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel