Mesaj ciudat: Recompensă uriașă pe capul unui primar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Site-ul primăriei Adjud, din județul Vrancea, a fost spart de hackeri de la Anonymous România, aceștia lăsând un mesaj ciudat pentru cetățeni. 

Ei au postat un afiș Most Wanted cu chipul primarului localității, Constantin Armencea, și cu mențiunea că se oferă o recompensă de un milion de dolari pentru capturarea acestuia, scrie voceatransilvaniei.ro. Fotografia a fost însoțită și de mesaje contra corupției.

Ulterior, hacker-ii au pus un mesaj pentru administratorul site-ului. Practic, Anonymous îi sugerează ce pași trebuie să urmeze pentru a proteja site-ul de atacuri.

Primarul Constantin Armencea a precizat la un post de televiziune că este revoltat de faptul că a fost spart site-ul administrației publice locale. Edilul a mai adăugat și faptul că se gândește la o acțiune în instanță pentru că i-a fost afectată imaginea publică. În legătură cu mesajul transmis de cei de la Anonymous, care cerea oprirea corupției, primarul a declarat că nu are cunoștință despre eventuale fapte de corupție din Adjud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel