Merkel a primit cadou tricoul Germaniei de la Cupa Mondială
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Dumitru
WhatsApp
Cancelarul german a primit cadou o variantă personalizată a tricoului alb pe care echipa campioană mondială în exercițiu îl va purta la Cupa Mondială din Rusia desfășurată în această vară.

Selecţionerul echipei naționale de fotbal a Germaniei, Joachim Löw, şi team managerul Olivier Bierhoff au oferit cancelarului german Angela Merkel un tricou alb personalizat, aidoma celor în care vor evolua jucătorii echipei campioane en-titre la turneul final al Cupei Mondiale găzduite de Rusia în perioada 14 iunie-15 iulie.

Cifra simbolică: 4

Prezentarea tricoului, cu numele „MERKEL” inscripţionat în partea frontală şi cu numărul 4 pe spate, a avut loc cu prilejul unui dineu la biroul cancelarului Angela Merkel. Numărul 4 este semnificativ atât pentru Germania, care a cucerit 4 trofee mondiale (1954, 1974, 1990, 2014), cât şi pentru Angela Merkel, aleasă de 4 ori cancelar federal.

Făcut public pe Twitter

„A fost un tricou semnat de la echipa federaţiei germane pentru cancelar ca memento”, a scris Reinhard Grindel, preşedintele federaţiei germane de fotbal (DFB) pe contul său de Twitter, în care a postat şi câteva fotografii.

Cancelarul iubește fotbalul

Angela Merkel este o pasionată urmăritoare a meciurilor de fotbal importante chiar din tribunele stadioanelor, dar încă nu a confirmat dacă va călători în Rusia pentru a urmări Mannschaft în acţiune la turneul final al CM 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel