Mergi la sigur cu darurile de Crăciun! Inspiră-te de pe Finestore.ro!
Data publicării:
Autor: Comunicate
WhatsApp
Alegerea cadourilor de Crăciun poate fi o provocare destul de mare pentru mulți. 

Trebuie să ții cont de relația pe care o ai cu persoanele pe care vrei să le surprinzi, de gusturile lor și trebuie să te încadrezi într-un buget care să nu te destabilizeze pe final de an. Pe FineStore.ro găsești idei de cadouri pentru oricine! Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice a pregătit o gamă variată de produse pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, potrivite și pentru părinți, și pentru frați și surori, și pentru prieteni buni, și pentru colegi mai speciali. Chiar și pentru partenerii de afaceri poți comanda o băutură fină, elegantă, numai bună pentru un cadou corporate.

Când alegi să faci cadou o băutură, e indicat să alegi ceva cu stil, care nu se găsește pe rafturile oricărui lanț de magazine. Apoi, este indicat să încerci să te pliezi pe gusturile persoanei care urmează să se delecteze cu băutura respectivă.

Ai de ales dintr-o gamă variată de vinuri, dar poți opta și pentru un gin aromat, cum ar fi June by G'Vine, pentru un lichior cum ar fi Shanky's Whip sau pentru o vodka premium, să zicem din gama AU Vodka.

Pentru o prietenă specială, cu gusturi fine, lichiorul Mozart poate fi un cadou perfect. Fie că preferă arome de ciocolată neagră, de vanilie, ciocolată albă, căpșune sau dovleac, lichiorul Mozart dă savoare sărbătorilor de iarnă sau oricărei seri în care vrei să te răsfeți cu o băutură savuroasă.

Pentru prietenii la catarama, vodka Crystal Head va fi un cadou ingenios și deosebit, grație ambalajului atipic: o sticlă în formă de craniu, simbol al prieteniei eterne în cultura mexicană, dar și al vieții, cunoașterii și puterii. Această vodka este cu atât mai specială, pentru că nu este obținută doar din alcool de calitate, obținut din piersici și porumb, amestecat cu apă pură de izvor, dar este și filtrată prin straturi de cristale semiprețioase, pentru a obține un produs finit de o puritate extraordinară.

Pentru acele persoane dragi care preferă băuturile sofisticate, poți alege un coniac fin precum cele din gama Frapin, sau chiar un rom deosebit, precum Dictador sau Matusalem. Acesta din urmă este supranumit coniacul romurilor, datorită gustului final persistent, și este ideea perfectă de cadou pentru cei care apreciază aromele deosebite și băuturile de calitate, cu buchet complex și elegant.

O șampanie Dom Perignon, de exemplu, sau o sticlă de prosecco este oricând un cadou inspirat, fie pentru o femeie, fie pentru un bărbat, la fel și o sticlă de tequila cum ar fi Padre Azul. Băutură cu o savoare irezistibilă, vine direct din Mexic și este obținută din agave atent selecționate, distilate ca la carte, și maturata in butoaie din lemn de stejar, cu un ambalaj „signature”, gratie dopului in forma de craniu.

Finestore.ro a pregătit pentru luna decembrie o ofertă variată de băuturi - vin, gin, coniac, șampanie, spumant, lichior, tequila, whisky, vodka, șampanie și băuturi tradiționale - dar și coșuri cadou cu tot felul de produse care dau gust și culoare Sărbătorilor de iarnă. În plus, pe langa oferta variata de bauturi alcoolice, beneficiezi de livrare rapida, transport gratuit prentru comenzi ce depasesc 199 de lei si posibilitate de retur in 45 de zile! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel