Mercur retrograd, previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Capricorn, Pești. Neînțelegeri, dramă, compromis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Prima retrogradare a lui Mercur din 2022 continuă cu numeroase provocări pentru toate zodiile.

Mercur și-a început retrogradarea pe data de 14 ianuarie și o va continua până pe 4 februarie. Să nu uităm că efectele sale se vor prelungi până pe 10 martie 2022.

Iată, în rândurile care urmează, câteva previziuni pentru toate zodiile.

 

Berbec

Certurile în cadrul grupului tău de prieteni sau neînțelegerile între colegi ar putea cauza frustrări în următoarele săptămâni, așa că fă tot posibilul să fii un jucător de echipă și să fii flexibil când vine vorba de compromis cu ceilalți. Mergi pe drumul cel bun și stai departe de dramă.

Taur

Eforturile legate de carieră sau școală ar putea întâmpina unele probleme. În loc să începi ceva nou, mai bine foloseşte-ţi timpul pentru a pune la punct proiecte mai vechi sau să te ocupi de treburile neterminate la locul de muncă. 

Gemeni

Mercur este planeta ta conducătoare, așa că s-ar putea să ai impresia că unele confuzii din acest retrograd te lovesc deosebit de puternic. De obicei, ești un profesionist în procesarea informațiilor noi, dar s-ar putea să înveți lucruri noi la fel de ușor acum și s-ar putea să simți că ești confuz şi că pierzi firul lucrurilor. Folosește acest timp pentru a aprofunda și a rezolva orice temeri care te-ar putea împiedica să îţi urmăreşti obiectivele.

Rac

Poate că este timpul să-ți plătești acum unele dintre datorii – atât de tip financiar, cât și emoțional. Promisiunile anterioare sau plățile restante ar putea reveni în atenție, forțându-te să îţi respecți cuvântul. De asemenea, s-ar putea să descoperi că drama retrogradării lui Mercur se revarsă în relațiile tale, aducând resentimente nespuse.  

Leu

Este timpul să te concentrezi mai mult asupra relațiilor tale, întrucât acest retrograd poate aduce dificultăţi în a vedea şi înţelege toate punctele de vedere. Neînțelegerile sau confruntările legate de program ar putea provoca fricțiuni între tine și partener, așa că asigură-te că nu stai la muncă mai mult decât scrie în program. Timpul de calitate este mai important decât cantitatea.

Continuarea pentru restul zodiilor pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel