Mercur în Vărsător. Previziunile Danielei Simulescu: Foarte mulți aveți nevoie de o inovație în viața personală sau profesională. E cazul să ne ducem către următoarea etapă/ video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut o serie de previziuni generale asupra a ceea ce ne va aduce perioada marcată de Mercur în Vărsător.

„A venit momentul să discutăm despre noul tranzit al lui Mercur. Ne aducem aminte că Mercur a intrat în Capricorn, la începutul lunii decembrie. Și-a început retrogradarea în 29 decembrie și a terminat-o pe 18 ianuarie și iată că pe 11 februarie iese din semnul contaminat. Va intra în Vărsător, unde va sta până pe 3 martie - o perioadă în care vom căpăta luciditate. 

Vom căpăta puterea de a ne gândi la viitor, mai ales la viitorul apropiat, deocamdată într-un mod, aș putea spune, idealist - mai degrabă în zona de imaginație. Energia Vărsătorului vorbește tot timpul despre următorul pas, unde ne ducem mai întâi cu mintea. Vom fi lucizi, vom căuta viitorul, vom fi toleranți, vom fi prietenoși, sociabili și, în același timp, foarte logici”, a explicat Daniela Simulescu.

Aceasta a făcut și un scurt portret al persoanelor care au Mercur în Vărsător pe astrograma natală.

„Mercur în Vărsător are darul acesta de a căuta logica și de a o respecta. De aceea veți vedea că oamenii care au această poziție în astrograma natală nu trebuie neapărat să fie cei mai buni matematicieni, dar mintea lor așa funcționează. Poate că n-au avut cele mai bune note la matematică, la fizică, la chimie sau la alte științe exacte, dar au niște conexiuni în acest sens”, a continuat Daniela Simulescu.

Potrivit previziunilor ei, în următoarea perioadă vom evolua cu planurile și proiectele noastre, după o perioadă de stagnare.

„Cu Mercur în Vărsător e cazul să ne ducem către următoarea perioadă din viața noastră. Cât timp a fost în Capricorn ne-a ținut pe loc și retrogradul, vă dați seama, ne-a mai dus și în trecut. Acum, în vărsător, din februarie încolo, e cazul să aruncați o undiță a minții voastre și să vedeți ce pescuiți de pe acolo. 

Lui Mercur în vărsător îi place și noutate, îi place să se gândească la inovație. Foarte mulți dintre voi aveți nevoie de o inovație în viața personală sau profesională”, mai spus Daniela Simulescu.

Poți urmări întreaga emisiune aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel